O2s

Hoe te Afrikaanse stijl dier maskers met kinderen te maken

Afrikaanse stijl dier maskers zijn geweldig leermiddelen voor kinderen. Je kunt ze leren over dieren van nature voor in Afrikaanse en benutten hun artistieke vaardigheden. Deze maskers zijn makkelijk te maken met slechts een paar materialen gevonden in ambachtelijke winkels. U kunt verschillende materialen waarvan sommige zijn:

Hoe te afrikaanse stijl dier maskers met kinderen te maken. Onderzoek naar afrikaanse dieren.
Hoe te afrikaanse stijl dier maskers met kinderen te maken. Onderzoek naar afrikaanse dieren.

 • Bouw papier
 • Gekleurde stiften, kleurpotloden, verf en andere kleurstoffen
 • Lijm
 • Ijslollystokjes
 • Schaar
 • Pijpenragers
 • Garen
 • Potlood
 • perforeren

Onderzoek naar Afrikaanse dieren. Kijk naar foto's van de verschillende dieren te vinden in Afrika. Sommige populaire Afrikaanse dieren zijn de leeuw, giraf, nijlpaard, aap, olifant en zebra. Bestudeer de foto's van de dieren en kennis te nemen van hun verschillende gelaatstrekken. Print close up foto's van de gezichten van de Afrikaanse dieren u van plan bent om uw maskers baseren.

Maak uw masker. U kunt de bouw van papier of zelfs papieren bord te gebruiken als de basis. Starten door ooggaten. Brei dan over het toevoegen van de verschillende gelaatstrekken die van elkaar verschillen om het dier dat u uw masker te baseren op. U kunt gebruik maken van kleurstoffen, bouw-papier en een groot aantal andere ambachtelijke materialen in het creëren van het masker. Het masker kan worden gedragen rond het hoofd of lijm als houden als het zal worden gehouden voor het gezicht plaats. Hieronder is een voorbeeld van hoe je een Afrikaanse leeuw masker te maken.

Bij het maken van dierlijke maskers afrikaanse stijl. Met behulp van markers.
Bij het maken van dierlijke maskers afrikaanse stijl. Met behulp van markers.

Leeuwenmasker

 • Snij een ovale vorm uit tan bouw-papier genoeg om het kind gezicht te bedekken. Potlood in het oog gaten en knip ze uit met een schaar.
 • Met behulp van markers, kleurpotloden of zelfs schilderen, tekenen de details van het gezicht van de leeuw. Gebruik de foto van de leeuw als de inspiratie voor het gezicht van de leeuw functies. U kunt ook geknipt vormen van bouw-papier voor het gezicht van de leeuw functies. Knip een rode cirkel voor de mond, twee bruin of licht bruin cirkels voor het deel van het gezicht waar de snorharen komen af ​​en een driehoekige zwarte vorm voor de neus. Lijm de mond dan eerst de twee lichtbruine cirkels. Deze twee cirkels moeten worden verlijmd gedeeltelijk de mond en elkaar overlappen. Lijm de zwarte neus in de tussen de twee lichtbruine cirkels. De bovenranden moet in overeenstemming zijn en de driehoek naar beneden. Snijd een langere driehoek met behulp van de licht bruin papier voor het middelste deel van de leeuwen gezicht. Lijm deze net boven de bovenrand van de neus van de leeuw.
 • Knip twee ronde vormen voor de oren met behulp van licht bruin papier. Lijm deze op de bovenste hoeken van het masker. Teken in het binnenoor met behulp van een donker bruine marker of kleurpotloden. Teken de wenkbrauwen van de leeuw net boven het oog gaten.
 • Vouw en snij bruine pijpenragers in de helft voor de snorharen. Lijm 3 van de gesneden pijpenragers aan elke kant waar de snorharen moet verschijnen.
 • Maak van de leeuw manen door te snijden geel of lichtbruin garen in 2 inch lange stukken. Lijm het garen om het masker.
 • Punch een gat aan elke kant van het masker. Snijd twee 6 "inch lange stukken garen. Plaats een garen in een gat en maak een knoop. Doe hetzelfde voor de andere garen. Deze garens zullen later aan elkaar geknoopt worden wanneer het kind draagt ​​het masker.


Bij het maken van dierlijke maskers Afrikaanse stijl

Bij het maken van dierlijke maskers Afrikaanse stijl, met een ovaal gemaskeerd als basis. Versier het masker met behulp van uw keuze van de materialen. Inspireren door foto's van Afrikaanse dieren om de maskers authentieke look.