O2s

Hoe te abalone schelp energie te gebruiken

Veel mensen geloven dat magie is gewoon een state of mind en soms wordt geassocieerd met hekserij en dergelijke. Aan de andere kant zijn er mensen die nog steeds magie beschouwen als een bovennatuurlijke kracht die kan brengen goed aan de wereld. Met dat, zijn er vele items die beschikbaar zijn die kunnen worden gebruikt als een bron van magie. Een voorbeeld hiervan is de schelp. De abalone schelp wordt gebruikt als sieraden en wordt gezegd dat het vervoer van een aantal energie die je leven kan veranderen.

  • Verzamel wat informatie over het gebruik van abalone schelp in andermans leven. Controleer een aantal reviews en discussie over het internet, zodat u kunt krijgen ideeën en gedachten over abalone schelpen.
  • Informeer bij uw vrienden en familie op wat zij denken over het gebruik van de abalone schelp energie en wegen hun mening. Als ze bieden goede feedback over, dan kunt u terecht op uw manier.
  • Bekijk sieraden winkels die sieraden aanbieden die abalone schelp op te hebben. Als de prijs goed is en je hebt genoeg geld om het te kopen, koop dan de abalone schelp.
  • Wanneer u te maken met menstruele problemen, gebruik dan de abalone schelp als het invloed hebben op uw humeur. Dit geeft je een kalmerende invloed in om voor u om uw problemen te overwinnen als het gaat om uw menstruatie. De abalone schelp is gebruikt door Apache meisjes door het dragen van het op hun voorhoofd als de zon opkomt in de ochtend als ze omarmen vrouwelijkheid.
  • Tijdens een harde situatie die je zware emoties veroorzaakt, kan abalone schelp u helpen verlichten van de situatie. Vul de abalone schelp met zand om smeulen sandelhout. Met dit, zult u het gevoel hebben dat je emoties te krijgen lichter. Vlekken uw kamer of je huis met dezelfde abalone schelp om u te houden van zware emoties.
  • Doe sieraden die abalone schelpen op hen heeft, om een evenwichtige stemming en goede sfeer tijdens de dag te handhaven. Door het dragen van de abalone schelp, zult u meer kans om te ontspannen rust en voelen en kan een slechte situatie te beheren. Daarnaast kunt u ook zoeken naar kralen gemaakt van abalone schelpen zoals gebed kralen en mantra kralen en dragen ze in een zak overal mee naar toe.
  • Abalone schelpen worden ook gebruikt om voor u om liefde te trekken. Dit komt omdat Venus is de planeet leider van abalone waardoor het effectief is in liefde en romantiek. Draag altijd uw abalone schelp bij het aantreffen van iemand die je graag in contact komen met die speciale persoon. Hoewel het niet een garantie dat jullie samen zullen eindigen, maar er is een grote kans dat je tegenkomt met elkaar.
  • Sinds abalone schelp draagt ​​energie, kan het ook vooral worden uitgeput toen vaak gebruikt. Met deze, moet je 'automatisch' wordt je abalone schelp opladen door zetten het naast een kaars in uw altaar.

Hoe te abalone schelp energie te gebruiken. Wanneer u te maken met menstruele problemen.
Hoe te abalone schelp energie te gebruiken. Wanneer u te maken met menstruele problemen.

Hoewel abalone schelp kan u helpen in evenwicht te brengen elke situatie je in, de sleutel is hoe je schurft en de aanpak van de situatie of goed of slecht is.