O2s

Hoe snel zwemmen

Er zijn slechts drie mensen die zwemmen records gebroken als de snelste zwemmers aller tijden: Michael Phelps (VS), Frederick Bousquet (Frankrijk), en Britta Stefen (Duitsland). Zij hebben bewezen dat wanneer u uw zinnen gezet op iets en de uitoefening van het met heel je hart en ziel, je kunt het bereiken. Als uw droom is om in de gelederen van deze grote zwemmers, het is niet onmogelijk om uw droom waar te maken. Besteed aandacht aan goede voeding, slaapgewoonten, sporten, oefenen, en onderhouden van discipline. Techniek is ook belangrijk. Hier volgen enkele suggesties technieken om je zwemmen snel.

Bereid de volgende.

Hoe snel zwemmen. Draag je zwembroek en sleep pak.
Hoe snel zwemmen. Draag je zwembroek en sleep pak.

Skintight badpak dat je covers van de nek tot aan je enkels
Sleep pak
Duidelijke veiligheidsbril
Weerstand kousenbanden
Kickboard

  • Draag je zwembroek en sleep pak. Je zwembroek moet eerst en uw slepen pak gedragen worden over dat. Een drag pak is van essentieel belang voor het beoefenen van een snelle zwemmen, omdat het helpt u om uw weerstand te verhogen tegen water, zodat u sneller kunt zwemmen. Het type slepen pak u kiest is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van uw training. Het kan een oud badpak of een nieuwe te zijn. Tot slot, past u de bril op je ogen als je klaar bent om te springen in het zwembad.
  • Uitvoeren langzamer slagen. Dit wordt aanbevolen om je energie te bewaren voor de lange strook van het zwemmen die je nodig hebt om te bereiken. Olympische zwemmers gebruiken deze techniek van hun initiële duik in het zwembad en dan wanneer het tijd is, dat ze dat beetje reserve-energie hebben verlaten om zo snel zwemmen. De truc is om elke slag tellen terwijl je zwemmen. Het is de kwaliteit van de slag die je moet eerst en dan leren als je dat onder de knie, dan kunt u zich richten op de hoeveelheid slagen om u te snel zwemmen.
  • Oefenen op het houden van uw lichaam drijvend in het water. Dit kan worden bereikt door het houden van uw borst naar beneden in het water als strelen en schoppen naar voren tijdens het zwemmen. Blijf drijfvermogen te behouden door ook voor te zorgen dat uw heupen uitsteken van het water, terwijl je benen voortbewegen van je lichaam naar voren. Deze techniek wordt ook voorkomen dat uw lichaam van zinken in het water.
  • Houd een rechte silhouet op het water tussen slagen. Let kampioen zwemmers in uw team tijdens de training. Let op de manier waarop hun lichaam plakjes door het water en je zult zien dat ze een rechte silhouet hebben, zelfs als ze kantelen van links naar rechts tussen de slagen. U kunt hetzelfde bereiken door aanpassing van deze techniek. Wanneer een arm naar voren wordt strelen, zal je andere arm onder water bereidt zich voor om hetzelfde te doen - deze arm te brengen aan uw kant en doen alsof je iets zippen zijwaarts omhoog. Dit zal helpen om je recht in het water.
  • Adem zijwaarts in plaats van het opheffen van je hoofd omhoog. Lifting je hoofd omhoog om te ademen kost te veel tijd en zal ertoe leiden dat u om te zwemmen langzamer. In plaats daarvan, terwijl je andere arm onder water, zijwaarts kantelen je hoofd en haal diep adem. Afwisselend ademen van de andere kant te veel druk op je nek spieren te voorkomen.
  • Gebruik je kick board. Dit is een flotatie apparaat dat een zwemmer vasthoudt aan tijdens het beoefenen van schoppen in het water. Het kan u helpen om zich te concentreren op uw traptechniek, als ook de sterkte van je kicks te bouwen. In het zwembad, houd je board van je af. Houd je hoofd boven water en beginnen schoppen om je lichaam verder te gaan met behulp van de kracht van je beenspieren.
  • Slijtvastheid kousenbanden. Weerstand kousenbanden worden gedragen op de voeten en handen op te bouwen kracht om weerstand te vechten tijdens het zwemmen. Deze techniek wordt toegepast opstaan. Stap in een ondiepe gedeelte van het zwembad en dompel jezelf van de nek naar beneden. Draai de kousenbanden en begin te lopen over de gehele lengte van het ondiepe gedeelte van het zwembad.


Wanneer u de techniek die nodig is om snel zwemmen onder de knie, dan kunt u naar het volgende niveau om jezelf te voorkomen dat verveeld met deze sport.