O2s

Hoe om te zorgen voor je haar

Hoef je niet vind het vreemd dat sommige mensen glanzend en goed uitziend haar te hebben zonder te moeten gaan naar salons of chemische behandelingen ondergaan? Alle soorten haar zijn genetisch gezond en glanzend uit de dag een baby geboren is. Drogen, haaruitval, roos en dergelijke wordt veroorzaakt door externe factoren in uw omgeving, bijvoorbeeld de regelmaat van het schoonmaken van je haar, de enhancer behandelingen, het gebruik van shampoo en conditioner en de kwaliteit van je voedselinname. Het voedsel dat je eet kan aanzienlijk veranderen uw haar conditie. Het soort dieet dat je hebt, afhankelijk van de voedingsstoffen inhoud of het gebrek daaraan kan maken of breken je haar.

Er zijn meer dan 100.000 strengen haar in je hoofd

Hoe om te zorgen voor je haar. Er zijn meer dan 100.000 strengen haar in je hoofd.
Hoe om te zorgen voor je haar. Er zijn meer dan 100.000 strengen haar in je hoofd.

Er zijn meer dan 100.000 strengen haar in je hoofd. Je haar heeft natuurlijke talg of simpel gezegd natuurlijke olie die wordt geproduceerd, afhankelijk van de aard van de levensstijl die je hebt. Talg in plaats van krullend die betrekking heeft op een steil haar meer. Dat is de reden waarom mensen met krullend haar niet kunnen bereiken van de maximale glans als degenen die steil haar met behulp van vergelijkbare natuurlijke methoden. De kracht en de glans van je haar zou afhangen van de aard van de zorg die u aan het.

Hier zijn eenvoudige maar bewezen manieren om betere zorg te dragen voor uw haar.

Kam je haar alleen als het droog is

Kam je haar alleen als het droog is. Zoals elke dag van je leven moet haastige stappen, ben je geneigd om je haar kammen terwijl het nog nat is. Het is de meest vaak opgeofferd in uw dagelijkse verzorging. Kammen van uw vochtig haar kan ernstige schade toebrengen aan de randen van je haar. Dergelijke schade kan leiden tot punt en gemakkelijk breuk splitsen. Ook niet föhnen je haar terwijl het volledig nat. Als u niet beschikt over de luxe van tijd, probeer het wassen van je haar 's nachts en föhnen in de ochtend. Dit bespaart u kostbare tijd en komen goed verzorgd in het kantoor.

Gebruik een milde shampoo als je wast je haar regelmatig

Kam je haar alleen als het droog is. Gebruik een milde shampoo als je wast je haar regelmatig.
Kam je haar alleen als het droog is. Gebruik een milde shampoo als je wast je haar regelmatig.

Gebruik een milde shampoo als je je haar wast regelmatig. Sterke shampoos mag alleen worden gebruikt twee keer per week. Deze kunnen leiden tot uitdroging als het weg te nemen natuurlijke oliën in je haar. Als u nodig hebt om uw haar regelmatig te wassen, milde shampoos zijn relatief veiliger om te gebruiken. U kunt ook vervangen conditioners om de andere dag om zachtheid in je haar te garanderen. Shampoo en conditioner hebben verschillende types. Zorg ervoor dat u een die geschikt is voor u te gebruiken. Als je haar dan pas kopen shampoo voor vet haar. Als je roos, vraag dan een arts om een ​​effectieve roos shampoo aan te bevelen.

Ondergaan haarbehandelingen met een jaar interval

Haarbehandelingen ondergaan met een jaar interval. Haarbehandelingen zijn gegaan van zeer kostbaar om relatief betaalbare tegenwoordig. Naar een salon en het krijgen van een haar te ontspannen lijken de beste oplossing voor uw droog en broos haar. Merk op dat de meeste mensen die hun haar behandeld lijken te regelmatige follow-up behandelingen daarna, zoals hete olie, haar spa en dergelijke nodig hebben. Haarrelaxers veroorzaken als het niet-professionals kunnen blijken te zijn een grotere hoofdpijn op de lange termijn zijn. Verkeerde mengsels en het verlaten van de chemische langer dan toegestaan ​​daadwerkelijk kan leiden tot haaruitval, irritatie en soms ernstige wonden.

Zorg ervoor dat u met een professionele of een gerenommeerde salon te raadplegen voordat ze door het proces van haarbehandelingen. Verschillende soorten haar behoefte aan verschillende soorten van de behandeling. Het hoeft niet te betekenen dat je haar zou kijken zo mooi als een officemate bij wie een bepaalde haar behandeling. Hoewel de kosten kunnen relatief hoger zou op lange termijn resultaat blijken te zijn nuttig.

Het wordt vaak opgemerkt dat haar is de kroon van schoonheid

Het wordt vaak opgemerkt dat haar is de kroon van schoonheid. Het soort haar dat je presenteren aan andere mensen is een afspiegeling is van uw zelf-belang. Als je haar ziet er rommelig en vies, zullen de mensen beschouwen u als zodanig. Een schone en goed verzorgd haar kan aanzienlijk invloed hebben op uw algehele look.