O2s

Hoe om te winkelen voor lichaam sieraden

Er zijn veel slimme ontwerpers om uit te kiezen om de beste buik ring van een bepaald blok te krijgen, maar als je winkel voor lichaam sieraden, er zeker van zijn dat de materialen compatibel zijn met uw lichaamsvloeistoffen. Berichten uit nikkel zijn enkele van de ergste overtreders op allergische reacties, dus voordat u gaat beleggen in een verzameling, zorg ervoor dat je niet schadelijke zijn voor het metalen hebben. Als de zwelling en druipende optreedt, snel verwijderen van de sieraden en de behandeling van het gebied met een anti-bacteriële zeep. Er is ongemak nog geen reëel gevaar hier, maar weet je tenminste wat metalen je kan verdragen. Een van de veiligste materialen is titanium, en dat legering is verkrijgbaar in een spectrum van kleuren te nemen blauw, paars, groen en rood.

Voor sommige grote besparingen op hete mode, probeer Bodyjewelry.com voor unieke ontwerpen in de tong barbells, neusringen, buik ringen en speenschilden. Ze dragen massief goud, verguld, acryl, titanium en natuursteen vanaf minder dan 10€ voor cutting edge ontwerpen. Als aanvulling op uw buik ring, probeer dan een sterling zilveren buik ketting met hanger voor 10€ 0,95. Als je missie is om voor lichaam sieraden winkelen voor iemand anders, kunt u pick-up een gift card in coupures van 10€ 20€ 40€ en 75€.

Hoe om te winkelen voor lichaam sieraden. Als organisch lichaam sieraden is uw ding.
Hoe om te winkelen voor lichaam sieraden. Als organisch lichaam sieraden is uw ding.

Een andere sensationele uitlaatklep voor beste koopt komt uit Painfulpleasures.com die verschillende lichaam sieraden biedt aan onder meer kristal kunst en tribale waren. Kleurrijke kristallen buik ringen beginnen bij 5€ 0,99 gevormd in uitgewerkte ontwerpen voor de gedurfde en durf. Naast de super aanbiedingen op het niveau van de detailhandel, Pijnlijke Pleasures biedt bulk kopen voor ondernemers waar je kan mixen en uw hoeveelheden overeenkomen voor een minimum aankoop van 75€. Registratie is nodig, maar bent u verzekerd van de laagste groothandelsprijzen online met de grootste verscheidenheid van maten en diameters.

Als organisch lichaam sieraden is uw ding

Als organisch lichaam sieraden is uw ding, de enige plek om te gaan is Nitrousbodyjewelry.com . Chirurgisch staal clips van geanodiseerd kleuren snap on voor marine-bananen en grote kralen bijschrift ringen vanaf 5€. Daarnaast voeren zij een groot assortiment aan accessoires om hypoallergeen silicone O-ringen en veelzijdige barbell bijlagen te beginnen onder 5€ te nemen. Kom regelmatig terug naar hun home page dagelijks voor een update, "Deal of the Day" om een ​​extra 10 tot 30 procent te nemen van hun reguliere lage prijzen.

U hoeft niet om veel geld uit te geven om te winkelen voor lichaam sieraden

U hoeft niet om veel geld uit te geven om te winkelen voor lichaam sieraden, maar je moet wat fantasie. Er zijn geen regels of fashion faux pas, dus ga met je gevoel en draag wat je wilt. Mensen hebben niet in de gaten hoeveel geld u besteed, zijn hoeveel energie en tijd die u besteed aan maken en definiëren van uw look.