O2s

Hoe om te voorkomen dat schade aan uw nagels

Niemand houdt echt op zoek neer op hun handen en het zien van hun nagels beschadigd en versleten. Met al het handwerk en de risico's om ons heen, het is een beetje moeilijk om onze vingernagels gezond en mooi. Niettemin, omwille van die voldoen aan de norm van menselijke schoonheid en esthetiek, moet u een manier om ervoor te zorgen dat uw nagels zijn altijd glad, goed gevormd, en gezond te vinden. Hier zijn enkele tips over hoe u kunt voorkomen dat de vele risico's van het dagelijks leven dat het goed wezens van uw nagels bedreigt.

Hoe om te voorkomen dat schade aan uw nagels. Overweeg het dragen van handschoenen.
Hoe om te voorkomen dat schade aan uw nagels. Overweeg het dragen van handschoenen.

  • Overweeg het dragen van handschoenen. De eenvoudigste manier om je nagels te houden van de elementen die kunnen leiden tot het krijgen van hen beschadigd of droog en breekbaar is om handschoenen te dragen elke dag. Dit is een aanrader als u van plan om veel handwerk dat uw handen en nagels bloot aan agressieve chemicaliën te doen. Indien mogelijk, moet je handschoenen niet uit wat je doet, tenzij je nodig hebt om een ​​taak die meer vingervlugheid vereist volbrengen. Echter, als je blijft het dragen van handschoenen, zelfs terwijl je loopt in de snelle zakenwereld, kan je lijkt een beetje raar om andere mensen. Niettemin, als je echt wilt om te voorkomen dat schade aan uw nagels, zou je er goed aan doen om beschermende kleding te dragen op je handen.
  • Gebruik altijd gereedschappen in plaats van uw handen. De meeste van de tijd, krijg onze nagels beschadigd als gevolg van onze domheid. Sommige taken zijn beter ingevuld met behulp van een tool gemaakt voor de job. Echter, als het gereedschap niet beschikbaar is, zullen de meeste mensen kijken naar hun nagels te gebruiken om een ​​deksel open te wrikken of om een ​​nietje los te haken. Hoewel deze kan waarschijnlijk worden gedaan met behulp van je nagels, kan en zal leiden tot schade zoals chippen en zelfs open wonden onder de nagel nagel. Op deze nota, zorg ervoor om altijd gebruik maken van een hulpmiddel om een ​​bepaalde taak uit in plaats van het gebruik van je nagel te doen. Je zult in staat zijn om het behoud van gezonde nagels op deze manier.
  • Reinig en regelmatig onderhouden van uw nagels. Je nagels zullen gezonder, sterker, en veel minder gevoelig voor schade als je voor hen zorgen regelmatig. Regelmatig krijg je een manicure. Eenmaal per 2 weken zou fantastisch zijn. Als je een netheid moer, dan kunt u kiezen voor een keer per week de behandeling. Dit moet de maximale frequentie zijn, omdat manicures zal betrekken met behulp van chemicaliën te reinigen en behandelen uw nagels. Doet het vaak kan uw nagels zwak en broos. Als manicures zijn te girly voor uw repertoire, dan gewoon bruidegom je nagels een keer in een tijdje door het te wassen met zeep en water en snijden en buigen het recht. Dit zal u helpen voorkomen ingegroeide teennagels. Gebruik een nagelvijl in plaats van een metalen nagelvijl om de randen van je nagels glad. Het proces van het handhaven van uw nagels kan sterk verminderen van de zwakheid en broosheid van de nagels waardoor het minder gevoelig voor schade en chippen.

Wanneer u het onderhoud van uw nagels

Wanneer u uw nagels te onderhouden, vergeet niet om de behandeling af met een mooie cuticula moisturizer. Dit zorgt ervoor dat je nagels glad en gezond. Vermijd, indien mogelijk, met behulp van chemicaliën die aceton of alcohol bevatten. Als u nodig hebt om de polish te verwijderen van uw nagels, overweeg dan het gebruik van organische en natuurlijke nagellak remover.