O2s

Hoe om te voorkomen dat het kopen van een nep - diamanten ring

Tegenwoordig trouwen is niet goedkoop

Tegenwoordig trouwen is niet goedkoop. Van de kleren naar de kerk naar de receptie, kan een kleine bruiloft u terug honderdduizenden hard verdiende dollars, niet om de verlovingsring die de man nodig heeft om te kopen voor de bruiloft daadwerkelijk plaatsvindt noemen. Verlovingsringen zijn niet goedkoop. Een half karaat diamanten verlovingsring van Beers kost minstens 1870€. Het is dus begrijpelijk dat je niet zou willen om duizenden dollars te besteden aan een nep-diamanten ring. Hier is hoe je kunt voorkomen dat.

Hoe om te voorkomen dat het kopen van een nep - diamanten ring. Kopen bij gerenommeerde juweliers.
Hoe om te voorkomen dat het kopen van een nep - diamanten ring. Kopen bij gerenommeerde juweliers.

  • Kopen bij gerenommeerde juweliers. Diamanten verlovingsringen van winkels zoals Tiffany & Co, Beers, en Bulgari worden geleverd met een certificaat dat de authenticiteit van de diamant die u hebt aangekocht garandeert. Plus, zijn diamanten van high-end sieraden winkels als deze altijd gemarkeerd met volgnummers dus het zal gemakkelijk zijn om ze te identificeren in het geval ze werden gestolen.
  • Laat je niet verleiden om van sieraden winkels kopen op de verkoop. In zakelijke districten, zijn er vele sieraden winkels die verleiden kopers om een ​​voet in de winkel stap door het plaatsen van grote "We zijn op SALE" borden. Sommige van deze sieraden winkels markeren hun prijzen voor de verkoop en korting hen tijdens de verkoop periode om ervoor te zorgen dat ze nog een nette winst te krijgen. Dus, tenzij je zijn dat diamanten ring bekeek voor maanden en weet dat het prijskaartje van het hart, niet kopen op de verkoop.
  • Maak uzelf vertrouwd met het uiterlijk van andere edelstenen gebruikt om valse diamanten ringen te maken. Er zijn gewetenloze juweliers die willens en wetens fraude te plegen door het passeren van uit ringen gemaakt van zirconia en moissanite als authentieke diamanten ringen. Omdat deze edelstenen zijn zeer vergelijkbaar met diamant op het gebied van gevoel en textuur, krijg nietsvermoedende klanten gemakkelijk voor de gek gehouden. Om dit te voorkomen, te onderzoeken de steen zorgvuldig voor merken van slijtage. Zirconia is niet zo hard als diamant en kan krassen in het snijden en het instellen van proces. Helaas, moissanite is veel moeilijker te onderscheiden van diamant die zelfs deskundigen een harde tijd vertellen wat wat is te hebben. Heeft een gecertificeerde diamant taxateur onderzoekt de steen.
  • Onderzoek de berg van de diamant en de band van de ring. Er zijn makers van nep diamanten ringen die een lage kwaliteit of slecht ontworpen mounts en bands gebruiken voor hun ringen. Dit maakt het makkelijker om ter plaatse nep diamanten ringen. Echter, zirconia of een moissanite gemonteerd op een 18 karaat goud of platina zal veel moeilijker te onderscheiden van echte diamanten ringen.
  • Let op de expertise van de verkoper. Als de verkoper wie verkoopt u de diamanten ring beweert de steen als een "blauw-witte diamant," dan is het beter niet te kopen van hem. Hij gebruikt een term die wordt gebruikt door oplichters voor hem.

Diamanten verlovingsringen gaan een leven lang met de juiste zorg. Volg de bovenstaande tips om ervoor te zorgen dat je niet bedrogen uit uw geld door juweliers verkoop van nep diamanten ringen.