O2s

Hoe om te kijken felle

Het grootste deel van de sprookjes die je gelezen hebt

Het grootste deel van de sprookjes die je gelezen hebt, zijn de cartoons die u hebt bekeken en boeken die je altijd al doorgebladerd verschillende percepties en afbeeldingen van felheid. Zelfs jij hebt je eigen foto van een felle man - of een woeste blik, of een felle uitstraling. Verhalen schrijven vaak felheid van de schurk, of de pestkop in het verhaal. Fierce mensen hebben dat intimiderend kijken en die opgetrokken wenkbrauwen die zeker kan bedreigen de goeie jongen.

De woeste blik wordt gebruikt omwille van te intimideren of bedreigen andere mensen. Deze daad van intimiderend en bedreigend kan ook gedaan worden met een redelijke basis. Als u het type die vaak wordt gepest of bespot door anderen, dan kunnen zij zien je als een zwakkeling of dergelijke. Als u het afspelen van een fysieke sport en je bent echt competitief, met een woeste blik nodig is. Voor u om meer te vermijden bespotten en plagen van mensen die niet kunnen iets waardevols uit hun leven, zal het zeker helpen als je leert hoe je een woeste blik te dragen. Op die manier zul je niet meer als de gemakkelijk overwonnen, verliezen kind.

Lees en bereid je voor op ontpopt zich als de onaantastbare, felle persoon zal iedereen opkijken:

Hoe om te kijken felle. Oefen de serieuze blik.
Hoe om te kijken felle. Oefen de serieuze blik.

  1. Oefen de serieuze blik. Krijg je een spiegel en probeer jezelf te zien, zonder glimlach geschilderd in je gezicht. Kijk je serieus en te egocentrisch? Kijk je overtuigend felle genoeg? Waarschijnlijk wel. Glimlachend te vaak kunt de indruk aan anderen dat je een zeer bruisend en vrolijk persoon. Zo zal ze de neiging om u te benaderen vaker, het verslaan van uw doel op het krijgen van een woeste blik. Als je leert hoe je serieus zijn en glimlach alleen in de meest geschikte tijden, zal je er hevig, want het zal blijken dat je een no-nonsense persoon en je hoeft geen tijd voor onbeduidende zaken.
  2. Draag kleding en accessoires, waardoor je je "felle". Probeer het dragen van zwarte kleding dan versieren jezelf met zware metalen oorringen of halskettingen. Als alternatief kunt u kiezen voor andere donkere kleuren zoals paars, blauw en donker bruin, kun je mixen en deze kleuren passen over je hele garderobe te sorteren van intensiveren je look en je lijkt "onoverwinnelijk." Donkere kleuren hebben die warme uitstraling in zichzelf, die zal je zeker krijgen als je ze dragen op de juiste manier.
  3. Markeer uw gezicht met "donkere" make-up. Zelfde met donker gekleurde kleding, donker gezicht verf, zoals make-up, eyeliner en blush-on kan je die donkere blik. Je zal lijken alsof je stil en zeer cynisch dat je daarom verbeten blik ook. Draag zwarte lippenstift als je wilt. De donkere look kan schenken u een donkere persoonlijkheid, die noch mysterieus, noch gevangen, maar onbevreesd en trouw.

Door het hebben van de juiste houding gepaard met een dreigende blik en een dreigende uiterlijk, kunt u het bereiken van de woeste look die je altijd al wilde. Start plundering voor uw oude donkere kleding, kousen en make-ups en draag ze met angst en vertrouwen. En zeker, de volgende keer dat u ravotten op straat, zal iedereen naar je kijken met gelijktijdige ontzag en een beetje van intimidatie.