O2s

Hoe om te kamperen off - site voor coachella

Het Coachella Valley Arts and Music festival is een jaarlijks terugkerend evenement dat allerlei mensen trekt uit de diepste uithoeken van de wereld. Nu, tijdens deze gebeurtenissen, zullen de mensen die nodig zijn voor het opzetten van het kamp. Hoewel is het sterk aanbevolen om te kamperen ter plaatse vanwege de vele voordelen, zoals veiligheid, nabijheid, en regelrechte gemak, het is ook beperkt. Dit betekent dat als je niet krijgt de tickets in de tijd, zul je je plek kwijt. Wanneer dit gebeurt, wees maar niet bang want er zijn andere alternatieven voor u om het evenement niet te missen. Camping off-site is de volgende beste ding en er zijn letterlijk tientallen opties die er zijn. Hier zijn enkele tips om te kamperen offsite, maar binnen een 10-mijl straal van het festivalterrein.

Hoe om te kamperen off - site voor coachella. Onderzoek, onderzoek, en onderzoek.
Hoe om te kamperen off - site voor coachella. Onderzoek, onderzoek, en onderzoek.

  • Onderzoek, onderzoek, en onderzoek. Het vinden van een fantastische offsite camping plek is eigenlijk een eenvoudige taak die een paar uur van onderzoek vereist. Om te beginnen, uw beste inzet om de beste plekken die tegen een aanvaardbare afstand van het festivalterrein te vinden is om te bezoeken www.coachella.com . De site bevat de routebeschrijving naar het festival komen uit alle richtingen evenals opties die u kunt verkennen om te kamperen inch Sommige van de top offsite plekken zijn Shadow Hills, dat is een RV resort, de Joshua Tree National bos, en de Riverside National park. Deze sites hebben ton van de ruimte waar je kunt kamp opzetten inch Nu, dit zijn slechts enkele van de beschikbare opties dus, zorg ervoor om het onderzoek te doen naar die perfecte plek vinden.
  • Maken de reserveringen. Zodra u shortlist van de campings en de gronden u denkt dat u zult genieten van een verblijf in, of het nu een camper plaats, een tent of auto kamperen, of een safaritent gebied, boek uw reserveringen dus dat een plek zal wachten voor u wanneer u aankomen. Contact met een reis-club of uw verzoek rechtstreeks met de plaats die u kiest. Zorg ervoor om te informeren over de verschillende voorzieningen die door de camping, alsmede de tarieven die zij in rekening brengen als u binnenkomt.
  • Bereid je voor op het kamp. Uiteraard zal de voorbereiding variëren met de specifieke camping u hebt gekozen. Niettemin, zorg ervoor dat je de basics met u zijn, zoals voedsel, water, kleding, kookgerei, tenten, dekens, kussens, en een noodpakket gevuld met medische voorraden. Als je een camper plaats koos, dan heeft u waarschijnlijk alles al ingesteld.
  • Bereid uw budget. Camping off-site kan goedkoper zijn dan de optie op het terrein, maar het zal nog steeds kost je wat deeg. Aangezien u reeds uw reserveringen en weten de kosten voor het kamperen op de gereserveerde plaats, hebt u waarschijnlijk al een vast budget in het achterhoofd. Nu, alles wat je hoeft te doen is het dubbele van de begroting. Ja, u hoort het goed. Zorg ervoor dat u een beetje meer geld mee dan wat je alleen in geval van nood gepland. Creditcards zijn mooi maar koude harde cash is beter.

Zodra u aankomt op de site

Zodra u aankomt op de site, zorg ervoor om kamp opzetten en beginnen te genieten. De echte reden waarom je al die moeite ging is om de festiviteiten en het gezelschap van de mensen die met je mee genieten. Veel plezier. Je verdient het waarschijnlijk.