O2s

Hoe om te gaan op een geïmproviseerde camping trip

Niet elke camping trip moet een weekend lang affaire. Als je gewoon wilt om eruit te komen, zie de sterren, en zitten rond een kampvuur kunt u (vrijwel) elke avond van de week, zelfs als je de volgende dag werken! U vindt niet de beste camping je zelfs geweest bent, maar je nog steeds de ontspannen, natuurlijke ervaring die camping biedt.

 1. Ga online en vind 3 tot 5 campings binnen een uur en een half van uw huis (of hoe lang je bereid bent om te rijden). Als je kunt reserveren en u weet waar u wilt verblijven, geweldig. Zo niet, het hebben van meerdere camping opties zorgt ervoor dat je een goede kans hebben op het vinden van een site.
 2. Gooi je spullen in de auto. Alles wat je nodig hebt is een kussen, slaapzak en de grond vlak (of Thermarest) voor elke camper, een tent, zaklamp of twee en een paar camping stoelen. Als je toevallig brandhout en lucifers in huis te hebben die mee te nemen. En vergeet niet om je te brengen hond camping met je als hij houdt van het buitenleven!
 3. Begin te rijden. Ga weg bij je huis en de stad (als je woont in een). Krijg je vrienden en / of familie enthousiast over te gaan kamperen! Niet te veel tijd voorbereiding van de reis, of het zal lijken alsof te veel werk. Stap op de weg binnen 30 minuten na het starten van uw camping zoeken.
 4. Stop bij een supermarkt langs de weg. Nadat u hebt gereden ongeveer 30-45 minuten, neem een ​​pauze van het rijden en stoppen bij een supermarkt. Pak de essentie en alles wat je maar wilt. Dit kan onder meer graham crackers, marshmallows en chocolade (s'mores iemand?), Brandhout, een krant en een aansteker of lucifers, wijn of bier, eten voor het diner (een pre-gekookte kip en een paar zijden van de broodjeszaak is een geweldige keuze ... vergeet niet plastic vorken en messen!). Als u een van deze thuis, neem het mee, maar niet teveel tijd besteden planning maaltijden.

  Hoe om te gaan op een geïmproviseerde camping trip. Ga online en vind 3 tot 5 campings binnen een uur en een half van uw huis.
  Hoe om te gaan op een geïmproviseerde camping trip. Ga online en vind 3 tot 5 campings binnen een uur en een half van uw huis.

  U kunt ook kopen een ontbijt bars, maar vergeet niet dat je alleen een nacht blijven (en je moet misschien op het werk 9 uur). Pak een kopje koffie of muffin van een Java-Stand op weg naar huis.

 5. Zoek een camping. Houd in gedachten dat in weekendnachten en piekmomenten (zoals vakanties) zal het moeilijker zijn om een ​​site te vinden, zoals campings zal druk zijn. Als je goed met slapen in de auto als een worst-case scenario, maak je geen zorgen over de drukte en het risico te nemen. Veel campings hebben annuleringen en terugkeren naar een eerst komt het eerst maalt. Als je niet kunt slapen in de auto, zich bewust zijn van die nacht dat je er voor kiezen om het kamp en de populariteit van uw camping keuzes tijdens het lopende seizoen.

  Wanneer je aankomt bij je eerste camping, trekken en praat met de ranger, of, als er geen ranger, het prikbord om te bepalen welke sites beschikbaar zijn te raadplegen. Als het vol is, kunt u rond te rijden en te kijken voor open sites die beschikbaar kunnen zijn omdat iemand geannuleerd hun reservering. Als uw eerste camping is vol, probeer dan optie # 2 en ga zo maar door.

 6. Camp! Stel uw tent, start uw vuur en scheuren in uw supermarkt kip. Vergeet niet de s'mores, kampvuur verhalen en sterren.
 7. Word wakker, spullen pakken en naar huis te rijden. Wakker worden, neem dan even de tijd om rond te kijken en te genieten van het landschap, pak je slaapzak en tent en ga terug naar huis. Als je tijd hebt om te stoppen voor het ontbijt of koffie, een plaats op de rit naar huis ... iets nieuws te proberen.
 8. Naar huis, maak je klaar en ga aan de slag. Laat uw kampeeruitrusting in de auto, een douche nemen, maak je klaar voor het werk en gaan! Als je wakker wordt om 6.30 uur of 7 uur en je bent slechts een uur of zo van huis, moet u de tijd om het terug, een douche en begin uw dag zoals gewoonlijk. Het is duidelijk dat de timing zal variëren op basis van wat je 's ochtends routine bestaat uit en wat de ochtendspits eruit ziet in uw omgeving. Neem deze in aanmerking bij het bepalen van hoe laat je moet beginnen post terug.
 9. Smile op het werk. Je was gewoon kamperen vannacht!