O2s

Hoe om te beslissen of een jeugdsport coach

Jeugdsport competities zijn een geweldige manier om kinderen passen terwijl ze de basis van sportiviteit en teamwerk. Een van de mensen die de jeugd sport competities nodig hebben is de jeugd sportcoach. Hier zijn een aantal dingen om je te helpen beslissen of u uit voor de job worden gesneden.

  1. Controleer uw inzet niveau. Begin met het bepalen van uw passie voor coaching in de eerste plaats. Wat zijn uw redenen om te willen coach? Zult u in staat om uw tijd en moeite besteden aan coaching? Vergeet niet dat coaching is niet een eenvoudige hobby die je gewoon kunt verlaten zodra je moe te krijgen of als je eenmaal hebt andere dingen te doen. Coaching betekent dat je zal moeten aan de stok met het team het hele seizoen, en dat je echt zal moeten om ruimte te maken voor de trainingen. Dit kan lastig zijn, vooral als je al een full-time baan.
  2. Raadpleeg uw kind. Als je een kind dat betrokken is bij de jeugd sport competitie krijgen, moet je eerst met hem praten over je bedoelingen om een ​​sport-coach te worden. Er zijn een aantal kinderen die volkomen bereid om hun ouders hen coachen, terwijl er mensen zijn die zouden kunnen voelen geïntimideerd of onhandig in het bijzijn van hun ouders, vooral als de ouder niet meer op de stand, maar in de feitelijke veld. Wees niet beledigd door wat de reactie van uw kind heeft - elk kind zal anders voelen over de zaak.
  3. Lezen. Zorg ervoor dat je tijd besteden aan het lezen en onderzoeken van de specifieke sport die je coachen. Je huiswerk over het spel is cruciaal omdat de spelers in je team zal allemaal afhangen van je voor informatie en advies. Als je eenmaal de coach, je verwacht dat je altijd een stap vooruit van de spelers. U wordt verwacht om advies te geven en om te weten wat er gaande is, niet alleen in het spel, maar in het team ook.
  4. Begin klein. Gewoon omdat je bent toegewijd en bereid zijn om een ​​coach te zijn, betekent niet dat je automatisch zal een. Als er vacatures voor een team, is er een kans dat u automatisch wordt gekozen als de coach. Zo veel mogelijk, hoewel, je moet klein beginnen en werk je weg omhoog. Werken als assistent-coach eerst, zodat je krijgt om het spel en de mechanica van coaching van een team weten.
  5. Krijgen begeleiding. Wees niet bang om te vragen om informatie. Vergeet niet dat coaches te beginnen met alleen de basiskennis van het spel. Als u twijfelt of vragen, raadpleeg dan andere coaches of andere deskundigen in het spel dat je coachen. Dit betekent niet dat je incompetent bent. In plaats daarvan, het betekent dat je voorzichtig en bereid om te zoeken naar de juiste antwoorden zijn.

Hoe om te beslissen of een jeugdsport coach. Controleer uw inzet niveau.
Hoe om te beslissen of een jeugdsport coach. Controleer uw inzet niveau.

Tot slot, kijk om je heen en in acht spellen, andere spelers en coaches. Dit geeft je waardevolle informatie over hoe andere coaches hun teams te beheren, hoe andere spelers omgaan en behandelen hun coach, en hoe u kunt helpen bij het verbeteren van het spel door coaching te geven.