O2s

Hoe om striae vervagen

Striae ontstaan ​​wanneer de huid verliest elasticiteit als gevolg van plotselinge gewichtsverlies of winst. Ze zijn meestal te vinden op vrouwen die bevallen zijn, mensen die hebben ondergaan dramatische gewichtsverlies of body builders die bulk snel. In tegenstelling tot wat cosmetische bedrijven zal u vertellen, striae zijn permanent. De beste manier om te gaan met hen is om hen te helpen vervagen sneller.

Hoe om striae vervagen. Exfoliëren van de huid.
Hoe om striae vervagen. Exfoliëren van de huid.

  • Exfoliëren van de huid. Gebruik een exfoliërende scrub borstel of handschoenen, samen met een zout of suiker scrub. Wrijf de huid zachtjes met kleine cirkelvormige bewegingen. Je kunt niet wrijven de striae op je huid, je kunt echter wel helpen de oude huid te regenereren en te dwingen de nieuwe huidcellen te komen, waardoor de huid er voller. De nieuwe huid zal helpen om de striae lijken alsof ze zijn vervaagd.
  • Gebruik cacaoboter lotion. Cacaoboter lotion is uitstekend op het houden van de huid gehydrateerd, zodat het niet zijn elasticiteit verliest. Zwangere vrouwen gebruiken cacaoboter lotion op hun buik, dijen en kont om striae te voorkomen. Het is een grote voor en na lotion dus veel uitgeven tijdens zwangerschap of terwijl je probeert om gewicht te verliezen, en daarna te houden op het te helpen uw huid soepel te houden. Afgezien van cacaoboter lotion, kunt u ook gebruik maken van shea boter lotion. Sommige vrouwen hebben ook geprobeerd olijfolie. Als u de vette of zwaar gevoel niet leuk na het aanbrengen van oliën en lotions, probeer dan met behulp van de product alleen 's nachts. Echter, voor de beste resultaten, moet u een aanvraag elke moisturizer twee keer per dag.
  • Gebruik een over de toonbank crème. Er zijn veel cosmetica bedrijven die fade crèmes verkopen voor striae. Controleer beoordelingen over dit artikel voordat je iets koopt. Het kan nodig zijn om te gaan door een paar flessen en vaten, maar zodra je er een vindt die voor u werkt, hou je eraan. Sommige best verkopende daarvan zijn moeder Intuition Tummy Honey Stretch Mark Fading Cream, Dream Belly Stretch Mark Cream, Peptidril HP Skin Repair Cream en Bella B Tummy Honey Stretch Mark Fade Cream. Prijzen voor deze crèmes en lotions variëren van 15€ tot 60€. Vergeet niet dat alleen maar omdat het etiket zegt "buik" betekent niet dat je niet kunt gebruiken op andere delen van uw lichaam.
  • Gebruik een looien lotion. Striae verschijnen als rode of witte spinachtige lijnen over de huid. Zelfs hier wat verkleuring door het aanbrengen van een zelfbruinende lotion op uw huid. Als u probeert om bruin de natuurlijke manier, zal het alleen maar de striae meer prominente, omdat striae hebben de neiging om te verkleuren in vergelijking met de rest van de huid.
  • Re operatief verplaatsen. Lasers zijn de magische wondermiddel van de huid. Ga naar een erkende plastisch chirurg of dermatoloog en vraag naar laser procedures om uw striae te verlichten. In het bijzonder vragen over Laser Stretch Mark verwijderen. Het kan duur zijn, dus let op. Dit wordt beschouwd als een operatie, dus overwegen uw opties zorgvuldig.
  • Gebruik niet-chirurgische procedures. Voordat u probeert blazen striae, microdermabrasie, chemische peelings, of blauw licht therapie om de vervagende proces te versnellen proberen.


Preventie is nog steeds de beste manier om te gaan met striae

Preventie is nog steeds de beste manier om te gaan met striae, dus zorg voor uw huid. Nieuwer striae zijn gemakkelijker te behandelen dan die je hebt gehad voor meerdere jaren, dus behandel deze dan in zodra u wat op uw huid. Als geen van deze brengen je de resultaten die je wilt, zul je gewoon moeten leren om te gaan met hen.