O2s

Hoe om organische sunblock te maken

Het laatste wat je nodig hebt wanneer je naar het strand voor uw tan is zorgen te maken over chemisch gevaarlijke stoffen. Sunblock wordt verondersteld om uw huid te beschermen. De beste manier om jezelf te beschermen tegen de zon is het gebruik van organische of alle natuurlijke sunblock. Deze items niet goedkoop komen in de winkels. Een alternatief voor het verkrijgen van een effectieve natuurlijke zonnebrandcrème is door het maken van je eigen.

Het maken van uw zonnescherm omvat de volgende stappen.

  1. Het verzamelen van de benodigde materialen. Om uw sunblock te maken, moet u 2 el. bijenwas, 2 eetlepels. kokos-of olijfolie, 2 theelepels. tea tree olie en 2 eetlepels. zinkoxide. Je moet ook een grote pot die is half vol met kokend water, een pot met ijzige koud water en een tinnen container met handvat dat groot genoeg is om een ​​pint van vloeistof te houden. Zorg ervoor dat de verpakking is klein genoeg om in je pot. Bereid een glazen container ten minste een pint vloeistof kan bevatten.
  2. Mengen van de bestanddelen. Om de ingrediënten te mengen, plaats ze allemaal in de tin container (2tbsp. bijenwas, 2 eetlepels. Van uw natuurlijke kokosolie, 2 theelepels. Tea tree olie en 2 eetlepels. Zinkoxide). Zorg ervoor dat u de juiste hoeveelheid van elk ingrediënt te hebben. Schraap het overtollige materiaal uit uw lepels bij het meten. Precisie is erg belangrijk, zodat uw sunblock zal niet al te geconcentreerd of te verdund. Als u de metingen voor lief nemen, zal je zonnecrème niet tot het gewenste effect.
  3. Koken van de ingrediënten. Plaats uw pot op de top van uw kachel. Laat het behoudt zijn kooktemperatuur dan is uw tin container plaatsen in het kokende water. Dit zal zorgen voor een constante warmte voor uw ingrediënten en voorkomen dat roet van het krijgen in uw huid-bescherming crème. Roer de brouwsel tot alle ingrediënten zijn gesmolten.
  4. Het overbrengen van de zonnebrandcrème. Het zonnescherm omvat meestal wasachtige materialen. Als het regelt, zal de consistentie dikker. Dit betekent dat het moeilijker zal zijn voor u om de gesmolten mengsel te verbinden als u langer wachten. Dus, zo snel als je kunt, de overdracht van uw mengsel van uw blik naar uw glazen container voordat het tot rust. Probeer niet te plastic containers te gebruiken, omdat kunststof kan smelten als je giet de kokend hete zonnebrandcrème in.
  5. Icing de room. Als u uw zonnescherm een ​​creamer te voelen om het te geven, plaatst u de glazen container in de ijzige koude water na afkoeling in een stromend kraanwater. Roer het mengsel tot je het gevoel dat de consistentie is romig genoeg voor jou.
  6. Packaging. Net als veel andere producten, een organische sunblock heeft een vervaldatum. Uw taak is het behouden van de effecten van het product. De verpakking dient te worden beschermd tegen direct zonlicht. Om dit te doen, moet u uw glazen container bedekken met papier.

Hoe om organische sunblock te maken. Het verzamelen van de benodigde materialen.
Hoe om organische sunblock te maken. Het verzamelen van de benodigde materialen.

De beslissing om een ​​organische sunblock te gebruiken is een goede, maar om uw eigen is nog beter. Je zult nooit zorgen te maken over de zon nadelige gevolgen voor uw huid terwijl u geniet van uw sport, in het strand zwerven of gewoon een kleurtje op uw balkon.