O2s

Hoe om goedkope souvenirs in Hawaï vinden

Omdat Hawaï is een van de top toeristische en vakantie plekken het hele jaar door, je kunt er niet echt kwalijk winkels voor het markeren van de prijzen van de verschillende Hawaïaanse souvenirs verkocht. Nou ja, technisch gezien, souvenirs zijn niet de enige dingen die sterk er zijn geprijsd. Het kan echter moeilijk zijn om geld te besparen op de andere dingen als je vakantie daar, zoals voedsel, hotelovernachting en vliegtickets. Dus, moet uw spaargeld ergens anders komen namelijk souvenirs, de tokens u zal kopen om te geven aan uw vrienden thuis of op te slaan als een aandenken aan uw reis. Hier is een handleiding over hoe om souvenirs in Hawaï dat niet echt zal kosten zoveel als je zou verwachten te vinden.

Hoe om goedkope souvenirs in Hawaï vinden. Zeg nee tegen de cadeauwinkels.
Hoe om goedkope souvenirs in Hawaï vinden. Zeg nee tegen de cadeauwinkels.

  • Zeg nee tegen de cadeauwinkels. Het hotel waar u verblijft heeft normaliter souvenir of cadeauwinkels. Technisch gesproken kunt u uw vulling van souvenirs kopen uit deze inrichtingen, maar wees bereid om te besteden ongeveer 3 tot 5 maal de normale marktwaarde van elk item beschikbaar. Hotels hebben de neiging om jack de prijs van deze artikelen. Dat gezegd hebbende als u op zoek bent naar goedkope souvenirs, blijf zo ver als je kunt uit deze winkels omdat je kunt dezelfde items te vinden ergens anders tegen sterk gereduceerde prijzen.
  • Check out de ruilbeurs. Swap ontmoet zijn altijd geweldige plekken om te winkelen op omdat de prijzen zijn vrij veel afgeprijsd en echt. U kunt zelden vinden hier te hoge prijzen. De ruilbeurs om uit te checken in Hawaï is in Aloha Stadium in Honolulu. U kunt hier alles redelijk geprijst, sommige zelfs spotgoedkoop vinden. Bijvoorbeeld, T-shirts die worden verkocht in het hotel cadeauwinkels geprijsd op 25€ tot 75€ een pop zal alleen worden geprijsd rond 5€ tot 15€. In sommige gevallen kunnen sommige leveranciers zelfs laten vallen beneden verder door een koop neem twee of drie promo. Het enige nadeel van winkelen in ruilbeurzen is dat je zal moeten worden nauwgezet over de kwaliteit van het item dat u koopt, zoals sommige items zijn goedkoop omdat het vakmanschap is slecht.
  • Check Wal-Mart. Ja, dat is hoe commercieel Hawaï is geworden. U vindt Wal-Mart slaat overal op het eiland. Net als de winkels op het vasteland, Wal-Mart-winkels in Hawaii biedt geweldige aanbiedingen en lage prijzen op geselecteerde artikelen inclusief mogelijke souvenirs. Vandaar, zorg ervoor dat de Wal-Mart winkels te controleren alvorens te kopen souvenirs en geschenken ergens anders.
  • Controleer de trottoirs. Langs het strand strook van Waikiki, bent u waarschijnlijk veel verkopers die een verscheidenheid aan souvenirs en aandenkens op de stoep te vinden. Normaal gesproken, het verkopen alles en nog wat Hawaï hier van kralen en gepeld sieraden te sarongs en bedrukte T-shirts. De prijzen zijn redelijk, maar je zou er goed aan doen om de prijzen te vergelijken van leverancier tot leverancier alvorens te beslissen over waar om een ​​bepaald item te kopen. Bovendien, afdingen is iets dat hier acceptabel, dus zorg ervoor om te onderhandelen voor de laagst mogelijke prijs op een item dat u van plan bent aan te schaffen.


Nu weet je de fijne kneepjes van souvenirs in Hawaii. Met deze gids, moet u in staat om de souvenirs die u wilt krijgen zonder een arm, een been, en misschien zelfs uw nieren te betalen.