O2s

Hoe om goedkoop te reizen in Europa met rideshares

Het is duur om te reizen door heel Europa als je niet weet hoe de begroting geld. Rideshares is een goedkoper alternatief om te reizen door Europa.

  • Onderzoek naar rideshares. Vraag je vrienden en familie over eventueel uit te proberen rideshares. Het is belangrijk te luisteren naar hun ingang. Ze kunnen onmogelijk weten mensen die hebben geprobeerd. Het is ook mogelijk dat zij een betrouwbare meerijden site weten. Zorg ervoor dat je weet wat meerijden is alles over. Rideshares kan goedkoop, maar ze kunnen ook riskant.
  • Kijk voor een betrouwbare meerijden. Vaak opmerkingen over hun meerijden ervaring te verlaten. Kijk voor een site die veel opmerkingen heeft. U kunt het openen van een zoekmachine zoals Google of Yahoo. Typ de woorden "meerijden" en "Europa". Zij zullen automatisch leiden u naar verschillende meerijden sites. U kunt ervoor kiezen om te praten met verschillende meerijden groepen. Dit geeft je opties. Een meerijden groep kan duurder zijn dan de andere. Kies degene die u het beste uitkomt.
  • Plan de reis. Zorg ervoor dat je weet waar je naartoe gaat. Heb een kaart van de plaatsen die u wilt bezoeken, de data waarop jij wilt hen en de tijd die je op reis gaat bezoeken.
  • Maak een afspraak met de ruiter. Het is het beste om te voldoen aan de renner of de bestuurder van aangezicht tot aangezicht. Een afspraak op een drukke plek. Zorg ervoor dat je een camera met u mee. Je kunt ook langs uw vriend of een familielid. Hoewel de meeste rideshares zijn veilig, is het het beste om altijd voorbereid op het onvermijdelijke. Voordat ontmoeting met de ruiter, vraag hem om zijn licentie gefotokopieerd. Als er complicaties optreden, heb je een kopie van zijn vergunning aan een back-up. Je kunt hem ook vragen om u een beeld. Het is belangrijk om zijn foto en licentie gescand. Stuur deze kopieën aan uw familie en vrienden of laat de gegevens met het hotel. U kunt ook vragen of je rijder heeft een mobiel nummer. Hand van zijn mobiele nummer aan je familie en vrienden ook. U kunt er ook voor kiezen om te controleren of de auto die u zal worden aankoppelen inch Maak een foto van de auto en het kenteken. Stuur een email naar deze naar uw familie en vrienden ook. Zorg ervoor dat u bespreken met de ruiter de kosten. Vraag hem botweg hoeveel Carpoolen is. Vergeet niet om ze op te sommen beneden. Je kunt het vergelijken zijn tarieven met anderen.
  • Kies uw meerijden groep. Als je eenmaal hebt besloten welke meerijden groep beste bij je past, is het belangrijk om contact op te nemen. Zorg ervoor dat je ze uw route. U meerdere rideshares tegelijk. Soms meerijden kan zet je af bij een plaats en een andere kunt u ophalen. Houd je opties open. Op deze manier kunt u kennismaken met een heleboel mensen.
  • Reizen. Gewoon genieten van reizen door Europa met uw meerijden groep. Dit is een kans voor u om andere mensen te ontmoeten.


Zorg ervoor dat uw familie en vrienden hebben uw reisroute

Hoe om goedkoop te reizen in europa met rideshares. Onderzoek naar rideshares.
Hoe om goedkoop te reizen in europa met rideshares. Onderzoek naar rideshares.

Zorg ervoor dat uw familie en vrienden hebben uw reisroute. Dit maakt het makkelijker voor hen om contact met u op in tijden van nood. U kunt ervoor kiezen om een ​​mobiele telefoon mee te nemen. Als complicaties voordoen, zult u in staat om andere mensen te contacteren. Kaart brengen van de dichtstbijzijnde ziekenhuis en het politiebureau aan waar je naartoe gaat. Het is altijd belangrijk om te lokaliseren waar deze plaatsen zijn. Geniet van uw reis!