O2s

Hoe om geld riem modellen en stijlen te kiezen

Dus u bent van plan om te gaan naar Mexico, Rome of Frankrijk

Dus u bent van plan om te gaan naar Mexico, Rome, of Frankrijk? Voordat u op weg op uw reizen, worden voorbereid voor zakkenrollers. Als je niet wijs genoeg om jezelf te beschermen, kun je net verliest je geld, paspoort, visum, en andere belangrijke documenten. Je zeker niet wilt in het buitenland gestrand of worden uitgezet. Een van de eenvoudigste en gemakkelijkste manieren waarop je jezelf kunt beschermen tegen zakkenrollers of elke mogelijkheid van uw belangrijke documenten en geld te verliezen is door het hebben van een geld riem.

Geldbuidel, houder riem, geld portemonnee, geld houder, geldbuidel, of geld portemonnee-hoe je het noemen, het is gewoon een goede manier om te weigeren een slachtoffer van zakkenrollers zijn. Maak je geen zorgen als je nieuw geld riem zijn. Hier zijn de soorten en modellen van de houder riem of gordel geld u kunt vinden in de markt:

Hoe om geld riem modellen en stijlen te kiezen. Dus u bent van plan om te gaan naar Mexico, Rome of Frankrijk.
Hoe om geld riem modellen en stijlen te kiezen. Dus u bent van plan om te gaan naar Mexico, Rome of Frankrijk.

  • Waterdicht. Dit soort geld riem is uw perfecte metgezel als je reist via schip of afvalwater voertuig. Dit is geweldig ook als je gaat naar het strand. Je moet gewoon je geld, credit cards, ID's, of iets belangrijk is in de waterdichte geld riem steken, en u kunt al het gevoel beveiligd, zelfs als je in het diepste zee zwemmen. Echter, je moet voorzichtig zijn bij het kopen van een waterdichte geld riem. Sommige van deze kunnen alleen water voldoet voor een periode of een bepaalde waterdiepte. Beter lezen van de fabrikant beschrijving van het geld riem alvorens het te kopen, of anders kun je net zo teleurgesteld in zo'n waardeloze waterdichte geld riem.
  • Reizen. In principe werden alle geldbuidel types gemaakt voor op reis, dus u kunt deze reis geldriemen noemen. Maar met de opkomende nieuwe ontwerpen en stijlen, is het reisgeld band voornamelijk gemaakt voor op reis. Een reisgeld band is meestal gemaakt van waterdicht materiaal. Sommige van deze zijn verborgen, terwijl er een aantal die zijn gemaakt voor pronken. Weet je dat het een reis geldgordel indien veel vakken voor verschillende documenten zoals paspoorten en visa, credit cards, en geld.
  • Verborgen. Zoals de naam al aangeeft, is dit geld soort gordel "verborgen." Dit kan een geld riem die onder het shirt of een geld riem vermomd als een ander ding kan gedragen betekenen, zeggen een gewone riem. Het doel van het hebben van een verborgen geld riem te verbergen van iedereen die je bij je hebt extra geld, credit cards, of id. Dit zal zeer nuttig zijn in sommige gevallen, zoals wanneer je een overval slachtoffer.

Naast de types

Afgezien van het typen, kunt u geld riemen vinden in verschillende materialen en uitvoeringen ook. Voor de materialen, zal je plastic, zijde, leer, of synthetische vezels die samen een geldriem vinden. Verschillende ontwerpen zijn ook beschikbaar, zoals het hebben van een gemeenschappelijke vorm patroon, zeggen cirkel patronen en lijnpatronen. Echter, de meeste van het geld gordels hebben alleen effen kleuren. Trouwens, sommige van deze niet eens nodig een ontwerp, omdat deze zijn gemaakt niet voor de mode, maar voor de functie.