O2s

Hoe om acne littekens te verlichten met huismiddeltjes

Het proces van het hebben van duidelijke

Het proces van het hebben van duidelijke, acne-vrije huid is niet altijd gemakkelijk. Soms, zelfs nadat u de acne behandeld en zijn gestopt de breakouts en ontsteking, kan acne littekens niet kan worden vermeden. Acne littekens laten donkere vlekken op de huid, dat het kan kijken vlekkeloze en glad. Gelukkig zijn er verschillende manieren om te behandelen en verlichten acne littekens, zodat uw huid en teint kan worden hersteld in zijn mooie en gezonde staat. Als u liever natuurlijke en huismiddeltjes, bent u in geluk. Hieronder zijn manieren om acne te behandelen littekens van de veilige en natuurlijke manier.

  • Juice It Up. Het sap van een aantal groenten en fruit wonderen doen in bliksem littekens. Dit zijn de vruchten die meestal citrus. Om gebruik te maken van te maken, pak een paar verse citroenen van uw keuken. Slice en perst u ze. Reinigen en grondig je gezicht. Nadat u droog je gezicht, van toepassing vers citroensap op de acne littekens. Gebruik een katoenen bal terwijl je dit doet. Laat het in je huid inwerken voor ongeveer 15 minuten, dan goed naspoelen. Zorg ervoor dat je geen open wonden hebben, of het zou een hoop steken. Doe dit regelmatig, en je zult een duidelijk verschil in de kleur van uw littekens te zien.
  • Camellia olie doet wonderen voor uw huid. Camellia olie wordt gezegd dat nuttig herstel van de huid door het bevorderen van celgroei. Gewoon wrijf een paar druppels van de olie op de littekens tot deze volledig is geabsorbeerd. Doe dit twee keer per dag voor een maximale effectiviteit. Niet alleen zal dit wissen van uw acne littekens, zal de hydraterende eigenschappen van Camellia olie laat uw huid zacht en glad ook.
  • Kook een masker. Een keer per week kunt u genieten van een home-made masker. Neem een ​​paar eetlepels yoghurt en meng een paar druppels vers citroensap. Het masker op een schoon gezicht. Laat het verblijf voor vijftien minuten. Reinig het masker af met warm water en een zachte doek. Als je niet te veel acne littekens, kunt u alleen maar dep de yoghurt en citroen mix op de littekens.
  • Voorraad op anti-oxidanten. Probeer genezing van uw huid van binnenuit. Het voedsel dat je eet is ook van vitaal belang in het hebben van een gezonde en stralende teint. Lees over bronnen van anti-oxidanten en vitamine E, omdat deze zijn de elementen die uw huid te voorzien van die gloed van binnen. Deze voedingsmiddelen bevatten meestal groene bladgroenten, amandelen, bessen, appels, tomaten, en andere soortgelijke groenten en fruit. Vermijd vette voedingsmiddelen en degenen die zijn gemaakt met geraffineerde suiker, aangezien deze huidontsteking verergeren, en zou niet haasten de hergroei van gezonde huidcellen.


Als je doel voor de huid met een gelijkmatige toon en kleuren

Hoe om acne littekens te verlichten met huismiddeltjes. Camellia olie doet wonderen voor uw huid.
Hoe om acne littekens te verlichten met huismiddeltjes. Camellia olie doet wonderen voor uw huid.

Als je doel voor de huid met een gelijkmatige toon en kleuren, bedenk dan dat het niet zal een eenvoudige behandeling te nemen en je huid zal onmiddellijk opruimen. Het kost een hoop reguliere behandeling en de patiënt reiniging om met succes te kunnen vernieuwen van uw huid schoonheid. Je zou ook je levensstijl aan te passen, door het eten van gezonder en het toevoegen van meer groenten en fruit in uw dieet. Dit verbetert niet alleen uw huid, maar uw over-all gezondheid.