O2s

Hoe maak je plastic koord armbanden te maken

Zoek fabelachtige niet hoeft te kosten u geld

Zoek fabelachtige niet hoeft te kosten u geld. Een van de manieren voor u om eenvoudig accessoires zonder een beroep op dure stenen en metalen is door het gebruik van plastic koord armbanden. Plastic koord armbanden direct opvallen en zijn zeer goedkoop te maken. Deze zijn ook grote doe het zelf projecten voor jonge meisjes en perfect als giveaways voor feestjes. Hier zijn de stappen voor het maken van uw eigen plastic koord armbanden.

Hoe maak je plastic koord armbanden te maken. Zoek fabelachtige niet hoeft te kosten u geld.
Hoe maak je plastic koord armbanden te maken. Zoek fabelachtige niet hoeft te kosten u geld.

  1. Meten. Neem een ​​meetlint en gebruik deze om de lengte van de armband die u wilt gebruiken voor uw pols te bepalen. Als u het maken van een plastic draad armband voor een andere persoon, is het het beste voor u om hun polsen eerst meten. Meisjes en vrouwen hebben verschillende maten pols, en het maken van een plastic draad armband die te klein is zal zeer ongemakkelijk. Te groot, echter, en de armband zal gemakkelijk vallen de pols. Voeg een paar centimeter van overtollige snaar die u wilt gebruiken om af te sluiten van de armband.
  2. Voeg een knoop. Voordat u de kralen in de armband plaatst, voeg een knoop op het einde van de string. De knoop moet groter zijn dan de gaten in de korrels, zodat het in staat om de kralen op zijn plaats is. Als alternatief voor de basis-plastic koord armbanden, kunt u ook vlechten of weven patronen met behulp van drie of meer kunststof snaren toe te voegen. Als je dit gebruikt, zorg ervoor dat u knoop de uiteinden ook.
  3. Voeg de kralen. Neem de kralen en dan leg ze op tafel. Voordat u ze in de string plaatst, is het het beste voor u om het patroon eerst aanmaken. Als u uw ontwerp hebt gemaakt voordat u de kralen in de string, kunt u er zeker van zijn dat u niet zal hebben om alle kralen te verwijderen om er maar een verkeerde kraal eruit te komen aan de achterkant. Plaats de kralen zorgvuldig, en zorg ervoor dat je niet invullen van de string met teveel kralen die de armband zeer stijf en oncomfortabel om te dragen kan maken. Zoveel mogelijk moet de armband de vorm van de pols volgen zonder problemen.
  4. Afhechten. Nadat de kralen zijn in de plaats, moet je naar het einde van de armband binden met een knoop. Deze knoop moet een permanente lus die je dan kunt passen bij de eerste knoop die je hebt gemaakt aan het andere uiteinde van de armband. U kunt ook gebruik maken van bepaalde haken en grendels die speciaal zijn ontworpen voor strijkorkest armbanden. Deze hebben kleine lussen die u zal toestaan ​​om gemakkelijk de uiteinden van de snaren verbinden. Nadat de uiteinden zijn verbonden, zijn deze sloten grendels die u zal toestaan ​​om de armband vast.

Als alternatief voor de fundamentele plastic draad armband

Als alternatief voor de basis-plastic draad armband, kunt u vlechten verschillende plastic touwtjes aan de armband te maken. Plaats een paar kralen in tussen de vlechten om de armband te accentueren. Gebruik plastic strings in verschillende kleuren aan kruid omhoog uw armband.