O2s

Hoe maak je lippen groter lijken

Kort van plastische chirurgie

Kort van plastische chirurgie, lijkt er weinig opties deze dagen voor vrouwen die op zoek zijn naar meer heerlijke lippen. Dat lipliner kan alleen verbreed uw liplijn zo ver voordat het voor de hand dat u wilt grotere lippen. Als je je afvraagt ​​hoe je je lippen groter lijken, er zijn een paar technieken voor u beschikbaar. Overweeg deze kneepjes van het vak bij het streven om uw eigen lippen mooi en heerlijk maken.

Hoe maak je lippen groter lijken. Probeer een lip inflator of volumizer.
Hoe maak je lippen groter lijken. Probeer een lip inflator of volumizer.

  1. Probeer een lip inflator of volumizer. Sally Hansen maakt een goedkope lip inflator die eigenlijk zwelt je lippen. Het is het proberen waard. Er zijn een paar stijlen van lippenstift die er ook die beweren dat het volume toe te voegen.
  2. Gebruik een donkere lipliner. Om je lippen groter lijken, lijn uw onderlip met een lip liner die minstens 2 tinten donkerder is dan de lipstick die je normaal draagt. Meng deze lijn in met enkele glanzende lipgloss en niemand ooit zal merken dat je probeert om je lippen groter lijken.
  3. Truc het oog. U kunt uw lippen groter lijkt gewoon door waardoor ze meer opvallen. Probeer een glanzende lipgloss. Het zal helpen om mollige je lippen door accentueren elke hoek van je lippen.
  4. Definieer net de bovenkant van je lippen. Gebruik lipliner om de boog alleen definiëren in je bovenlip, en voeg vervolgens glans overal.
  5. Strek de waarheid een beetje. Als je probeert om je lippen groter lijken, wie zegt dat je niet alleen maken ze groter? Solliciteer je lippenstift net buiten je natuurlijke liplijn. Top met een duidelijke lipgloss en je hebt sappige lippen.
  6. Voeg foundation op je lippen voor lippenstift. Om strek je natuurlijke liplijn, kunt u gebruik maken van foundation te mengen dat liplijn in je gezicht een beetje meer. Als je lippen opgaan in de rest van je gezicht, heb je een veel gemakkelijkere tijd van het herdefiniëren van je lippen te meer de grootte die u op hoopten.
  7. Ga voor een donkere lipstick. Nogmaals, als je ze te laten opvallen, je lippen zal uiteraard groter lijken. Ga voor een basis donkerrode kleur en breng royaal.
  8. Als al het andere faalt, kiezen voor implantaten. Ja, lip implantaten echt bestaan. Maar ze zijn niet goedkoop op ongeveer 1.500€. Beschouw dit je laatste redmiddel zijn - je kunt kopen bij veel lippenstift en voering voor die prijs!

Het is de droom van de meeste vrouwen om dikkere, grotere lippen hebben

Het is de droom van de meeste vrouwen om dikkere, grotere lippen hebben. En als je niet kunt ze op die manier fysiek te maken, dan is het goed om op zijn minst een paar tips en strategieën onder de riem voor het maken van je lippen groter lijken. Elk van deze tips zal u helpen uw lippen er groter en voller en je date zal zeker nota nemen van uw heerlijke lippen.