O2s

Hoe maak je en vul een henna applicator kegel

Tatoeages of body-art zijn geworden net zo gewoon als zwarte nagellak

Tatoeages of body-art zijn geworden net zo gewoon als zwarte nagellak. Voordat hij koers zet om uw tatoeage permanent of meer uitvoerig ontworpen, probeer henna als je inkt op je canvas aka huid. De schoonheid van het gebruik van henna is dat het semi-permanente betekent dat het duurt ongeveer een week of twee en dan kun je doorstromen naar een ander ontwerp wanneer de stemming raakt je. Het is zelfs niet pijnlijk!

Nu voordat u uit om uw levering van roodbruine henna poeder te kopen, te leren hoe te vinden of maak je eigen henna applicator kegel.

Het vinden of het maken van uw eigen henna applicator kegel:

Hoe maak je en vul een henna applicator kegel. Kijk in uw keuken.
Hoe maak je en vul een henna applicator kegel. Kijk in uw keuken.

 1. Kijk in uw keuken. Ziet u een spuit of knijpfles in de buurt van je keuken? Als je er een vindt, kan dit uw applicator kegel. Zorg ervoor dat je spoel het grondig.
 2. Oude latex handschoenen kan ook gebruikt worden als uw eigen henna applicator kegel. Net binden vier compartimenten met een rubberen band en gebruik maken van de degene die overblijft als je henna applicator kegel.
 3. U kunt gebruik maken van een oude gebak kegel, de ene gebruikt voor het decoreren van een taart, als een henna applicator kegel.
 4. Een spuit kan ook uw alternatief voor een traditionele henna applicator kegel.
 5. Als je een zip-lock zakje, gebruik dan een paar van deze aan elkaar. Plaats een klein rietje in het midden. Pit het dicht met industriële tape met het stro een piek door middel van een klein gaatje waar de henna wordt uitgeknepen.
 6. Cellofaan, vetvrij papier, plastic verpakking wordt gebruikt voor het leveren van rozen, noppenfolie, of een plastic zak zijn ook ideaal materiaal voor uw henna applicator kegel. Alleen vorm er een driehoek dat ongeveer 12 inch aan elke kant. Rol het ene uiteinde naar het andere uiteinde vormen deze in een kegel tot je ziet dat de punt is strak genoeg. Als u volledig overtuigd is dat het is, sluit de lijn met tape en snijd een heel klein gaatje in de tip.

Het vullen van uw henna applicator kegel:

 1. Koop uw favoriete henna pasta, bij voorkeur vooraf gemengd om de puinhoop te houden tot een minimum.
 2. Hier krijg je een goede grip op uw conus terwijl het controleren als het goed afgedicht en de opening en tip is precies de juiste grootte.
 3. Vul je kegel met de henna mengsel, giet de pasta direct uit de fles in de bodem of tip je omhoog te werken naar het centrum van je kegel dan stoppen.
 4. Licht Draai de bovenkant en sluit deze met een elastiekje knijp dan in de henna pasta door naar beneden tot je een kleine hoeveelheid komt uit het puntje van je kegel.

Tips:

Tatoeages of body-art zijn geworden net zo gewoon als zwarte nagellak. Als je een zip-lock zakje, gebruik dan een paar van deze aan elkaar.
Tatoeages of body-art zijn geworden net zo gewoon als zwarte nagellak. Als je een zip-lock zakje, gebruik dan een paar van deze aan elkaar.

 • U kunt uw henna pasta in de koelkast voor maximaal twee weken tussen touch-ups.
 • Te laten de kleur en design genieten en zich te vestigen prachtig op uw huid, moet het gebied niet wassen voor twee dagen.
 • Wees niet ongerust als je eerst ziet u een bijna gelig / oranje vlek op je huid. Als u een goede pre-mixed henna merk verwachten dat dit in een roodachtig bruin / roodbruine kleur draaien in twee dagen tijd.
 • Olijfolie of citroensap wordt eventueel overblijvend vlek op je huid, maar hun toevlucht tot het gebruik van deze na de periode van twee dagen is verstreken.