O2s

Hoe maak je een zigeuner kostuum te creëren

Een zigeuner kostuum is een van de gemakkelijkste kostuums in elkaar te zetten

Een zigeuner kostuum is een van de gemakkelijkste kostuums in elkaar te zetten. Je hoeft niet eens uit te gaan en een te kopen! Het merendeel van de items kunnen gemakkelijk worden gevonden in uw eigen kast, of in kringloopwinkels.

Een zigeuner kostuum is zeer geschikt voor elke leeftijd. Het is populair voor Halloween en voor andere kostuum partijen. Het is leuk, goedkoop en makkelijk in elkaar te zetten. Hier is hoe het te doen.

Hoe maak je een zigeuner kostuum te creëren. Blader door het internet om ideeën op te doen.
Hoe maak je een zigeuner kostuum te creëren. Blader door het internet om ideeën op te doen.

  1. Blader door het internet om ideeën op te doen. U kunt ook naar kostuum winkels alleen maar om ideeën over de gelaagdheid van de outfit te krijgen. Voor kinderen, kunt u gebruik maken van een foto van Esmeralda van Klokkenluider Disney's van de Notre Dame als leidraad.
  2. Zodra u de basis-idee, start graaien door je kast om te vinden wat je nodig hebt. Kijk voor een gegolfde witte blouse. Als je er een vindt die is off shoulder, dat zou meer perfect. Het voegt een beetje sexiness en mysterieuze aura aan uw ensemble.
  3. Zoek een lange rok met vele lagen. Als u niet beschikt over een lange rok dragen 2 vloeiende rokken van verschillende lengtes op hetzelfde moment. De verschillende patronen geef het de zwerver look en maak uw kostuum interessanter. Hoe kleurrijker uw rok, hoe beter. Zet aan beide zwarte panty of legging onder je rokken.
  4. Als je echt wilt om je look te veranderen, het vinden van een lange zwarte krullend haar pruik. Dit is optioneel, maar is een leuke manier om echt authenticiteit toe te voegen aan je kostuum.
  5. Hier krijg je een heldere sjaal en wikkel het rond je middel. Dit zal uw riem zijn. Probeer het en kijk of een andere sjaal werkt goed om je hoofd. Kies iets in een effen kleur. Bind het rond je hoofd als een waarzegger of als een hoofdband en zien welke beter bij je past. Je wilt niet te kijken als een piraat.
  6. Een omzoomde sjaal om je schouders zou een geweldige aanvulling zijn. Als u niet beschikt over een, kijk of je kunt een vest te vinden. Indien geen van beide optie beschikbaar is, het is al goed.
  7. Accessorize met grote sieraden. Pak je dikke stukken en laag in op. Een lange ketting met een interessante hanger is geweldig om te dragen. Zet op meerdere armbanden om je polsen. Zet een enkelband op. Clip op grote hoepel oorbellen. Als je niet hebt, hoepel oorbel, kijken of grote kroonluchter oorbellen werken. Blijf uit de buurt van diamanten en andere waardevolle stukken. U wilt dat uw sieraden zijn dikke, kleurrijk en speels.
  8. Voeg make-up. Voor kleine kinderen, dan kunt u dit deel overslaan. Voor volwassenen, gebruik liner op je ogen om ze te definiëren. Smokey zwoele ogen zijn perfect. Voeg wat blush op uw wangen en een gedurfde kleur lippenstift voor je lippen.
  9. Voor schoenen, sandalen dragen. Als u niet beschikt over sandalen, ga met slippers. Als u wilt komen als een sexy zigeuner, dragen zwarte panty en zwarte kant naar boven stiletto laarzen.

Een zigeuner kostuum is een van de meest comfortabele en makkelijkste kostuums je kunt dragen. Veel plezier!