O2s

Hoe maak je een zak jurk te maken

Een zak jurk is een eenvoudig type van kleding die lijkt op een stukje van de zak. Het maakte deel uit van de mode op het midden van de jaren 1950 tot de jaren 1960. Sommige vrouwen kiezen ervoor om deze zak jurken te dragen als ze zijn modieus en toch eenvoudig en gemakkelijk te dragen. De meeste modeontwerpers hebben hun eigen versie van de zak jurk, maar ze verkopen tegen hoge prijzen. Als u wilt een zak jurk bezit, kunt u een op uw eigen. De stappen zijn vrij eenvoudig. Volg de onderstaande instructies om te weten hoe je een zak jurk te maken.

Dit zijn de instructies die u kunt volgen om uw eigen zak jurk te maken:

  • Materialen die u nodig hebt. De materialen die je nodig hebt voor het maken van de zak jurk zijn stof naar keuze, meetlint, stof potlood, naaimachine en een strijkijzer. U zult ook moeten een shirt dat bij u past en deze zal gebruikt worden als uw gids voor het maken van de zak jurk.
  • Patroon. Het shirt die u gebruikt als een patroon moet los op je lichaam. Draag het shirt en zien hoeveel lengte je nodig hebt op de bodem, zodat u kunt de stijl veranderen in een jurk. Vergeet niet de lengte die je nodig hebt om toe te voegen en te schrijven op een stuk papier.
  • Waardoor het patroon. Werk op een vlakke ondergrond wanneer u uw patroon. Vouw de stof die je hebt in twee. Leg het shirt op de top van de stof en trek het shirt op de stof met de stof potlood. Aan de onderkant, voeg de lengte u nota van genomen in de eerste stap. Als je eenmaal hebt het allemaal rond getraceerd, voeg ongeveer een centimeter aan alle kanten. De extra inch fungeert als de vergoeding u nodig hebt voor het naaien.
  • Naaien van het patroon. Je zal eindigen met 2 stukken stof, een voor de voorzijde en de andere voor de rug. Naai de patronen samen te beginnen bij de schouders. Gebruik het ijzer om het patroon af te vlakken en als je een aantal van de zijkanten knippen om de twee patronen gelijk te zien. Wanneer u naait, kennis te nemen van de uitkering en ga niet over. Naai alle naden aan de zak jurk te maken.
  • Design. U kunt erop en eraan en andere ontwerpen van de jurk als je het te simpel. Sommige van de dingen die je kunt toevoegen zijn kralen details, kant, patches, linten en nog veel meer.


Hoe maak je een zak jurk te maken. Materialen die u nodig hebt.
Hoe maak je een zak jurk te maken. Materialen die u nodig hebt.

Dit zijn de stappen die je moet volgen als je wilt leren hoe je een zak jurk te maken. Dit is een eenvoudig project en kunt u volop van de zak jurken in verschillende kleuren en patronen. Je zou het moeilijk de eerste keer vooral als je merkt dat je nodig hebt om aanpassingen te maken om de juiste pasvorm voor uw lichaam te vinden te vinden. Als u een oude zak jurk, dan kunt u die ook gebruiken als een patroon, zodat u niet hoeft te zo veel aanpassingen te maken.