O2s

Hoe maak je een vliegvissen reis te nemen

Vliegvissen kan een zeer lonende hobby

Vliegvissen kan een zeer lonende hobby. Er gaat niets boven communiceren met de natuur, het gieten van uw lokken in de ongerepte wateren, en de nacht diner vangen. Zelfs als je de praktijk "catch-and-release", vliegvissen alleen voor de sport van het, u zult het ongelooflijk toch aangenaam vinden.

Hoe maak je een vliegvissen reis te nemen. Vliegvissen kan een zeer lonende hobby.
Hoe maak je een vliegvissen reis te nemen. Vliegvissen kan een zeer lonende hobby.

Als u op zoek bent naar een reis naar het buitenleven en gaan vliegvissen, terwijl kloppen terug een paar biertjes, je gaat te willen worden voorbereid. Controleer je uitrusting - zijn uw fly rod, reel, en de lijn in perfecte staat te houden? Heb je de juiste kunstaas voor het vissen u op zoek bent om te vangen? Als je van plan bent te gaan op diepere wateren, wilt u ervoor zorgen dat uw laarzen zijn stevig genoeg.

Zodra je spullen is goed voor de visserij

Zodra je spullen is goed voor de visserij, de volgende stap is om te beslissen over waar je naartoe wilt. Zoek uit waar de beste plaatsen om te gaan vliegvissen zijn door rond te vragen. Avid vliegvissers zullen weten waar de vissen zijn groot, mooi, en bijten, dus als je een vriend die uw hobby deelt hebt, zou je goed doen om die vriend te bellen. Als je de enige in je sociale netwerk die vissen vliegen, maak je geen zorgen - er zijn een heleboel andere vliegvissen fanatici op het internet. Veel vissen sites, zoals http://www.worldangler.com/ , hebben secties uitsluitend gewijd aan de sport. Deze sites hebben ook tips over waar de visserij is goed, evenals een lijst van de top vliegvissen bestemmingen. Probeer een site met message boards en / of forums. U kunt rond vragen om uit de eerste hand informatie over goede plekken van collega vliegvissers.

Nu dat je hebt besloten waar te gaan

Nu dat je hebt besloten waar je heen moet, kijk omhoog visserij lodges in dat gebied. U wilt een plek om te verblijven na een goede dag de moeite waard van het vliegvissen. Controleer voor elke plaats die kortingen aanbiedt of heeft een promo gaat voor vliegvissers. Sommige inrichtingen tegemoet te komen aan de hobbyisten die frequent het gebied. Als de visserij lodges niet geven u een goede deal, probeer dan naar een nabijgelegen motel niet te ver vinden van de plek. De beste deal die je kunt krijgen, echter, is een gratis een. Als u weet van een vriend die woont in uw doelgebied, probeer een groepsreis en charme je vriend te organiseren in het aanbieden van zijn plaats. De beste vistochten zijn die doorgebracht met goede vrienden, toch. Zoeten de deal door het aanbieden om te zorgen voor verschillende kosten, zoals gas, eten en drinken, en beloven dat je het huis in perfecte werkende staat zult achterlaten. Als je geluk hebt, kun je net een aantal gratis onderdak scoren voor jezelf en een kleine groep van je beste vissende vrienden.

De beste vissen gebeurt meestal 's ochtends vroeg

De beste vissen gebeurt meestal 's morgens vroeg, als er dingen zijn rustig, en er zijn minder vissers rond om te concurreren met de betere plekken. Probeer het en uw reis dienovereenkomstig plannen, het aanpassen van uw vertrek tijd om ervoor te zorgen dat je naar de plek in de buurt van de dageraad. Breng uw auto voor controle van de dag ervoor, zodat uw reis niet zal worden verwend door een afbraak vroege ochtend. Het zou je doen veel goed om de wegenkaarten van tevoren te bestuderen, ook, dus je kunt de snelste koers naar uw bestemming te plotten.