O2s

Hoe maak je een vliegvissen lanyard outfit

Wanneer je gaat vliegvissen

Wanneer je gaat vliegvissen, kon dingen ingewikkeld, wat met de verschillende dingen die je moet voorbereiden. Soms is het moeilijk vinden van bepaalde vissen tools in een haast als je het niet hebt op een veilige plaats. Daarom vliegvissen lanyards zijn een geschenk uit de hemel. Dit accessoire houdt alle vitale vissen tools toegankelijk, als het om je nek is aangesloten. Je hoeft niet naar een vliegvissen lanyard kopen, je eigenlijk maken een op uw eigen. Hieronder staan ​​de stappen over hoe je je eigen vliegvissen lanyard maken.

  • Beslis over het materiaal. Je hebt een aantal opties over hoe u uw vliegvissen lanyard kan creëren. U kunt gebruik maken van leer, kralen, en stroken van doek, wat uw stijl past. Natuurlijk moet de bovenste helft van de lanyard worden gemaakt van comfortabel materiaal, want je zal dragen dit om je nek. U kunt zelfs onder een release gesp aan de hals gebied, zodat u zelf kunt ontwarren als de dingen een beetje harig voor u.
  • Easy-off, easy-on. Meestal vissers dragen een vest met veel zakken waar ze hun gereedschap kunnen houden. Soms echter, kan het klimaat een beetje te warm voor een dergelijke kledij, dat is waarom een ​​visserij lanyard perfect zou werken. Aangezien zij slechts zit rond de nek, wordt niet beperkt helemaal. Het kan gemakkelijk worden genomen en gemakkelijk gedragen ook. Goede visserij lanyards moeten de nodige instrumenten een visser nodig heeft bij het in het water. Als dit goed wordt gedaan, zal je niet eens nodig om een ​​tackle box te brengen.
  • Vissen lanyards moet hebben veel lussen en haken. Een lanyard moet houden zo veel tools mogelijk dus alles meer toegankelijk zal zijn. Typisch zou lanyards hebben een bulldog klem aan de onderkant van de lus, waar steltlopers kan worden bevestigd. Het kan ook helpen als wartels die komen met snap lock connectoren. Deze aansluitingen kunnen worden gebruikt om verschillende soorten gereedschap hechten om te vissen. U kunt oprolmechanisme clips hechten aan de wartels, met verschillende lengtes, zodat u kunt meer tools toe te voegen aan uw lanyard. Het oprolmechanisme clips moet kunnen uitbreiden tot ongeveer 24 inch, voor volledig wendbaarheid. Deze moeten ook hebben verschillende sterktes, zodat het verschillende items kan houden, of licht of zwaar.
  • Aan de slag. Om uw eigen vliegvissen lanyard maakt, wordt u tenminste 2 retractor clips om te worden gebruikt voor het bevestigen van gereedschappen nodig, een tie-fast knoop voor eenvoudiger knopen, een klein zakje die je zal gebruiken om het vliegvissen floatant, een klipper of bevatten pincet voor het snijden of het bedrijf lijn materiaal, een thermometer voor het testen van de temperatuur van het water, een fluitje, een aantal leider meters en een container waar u uw zonnescherm kunt zetten. De materialen vermeld zijn licht genoeg om comfortabel aan uw lanyard, maar zijn belangrijke hulpmiddelen voor het vliegvissen.


Hoe maak je een vliegvissen lanyard outfit. Beslis over het materiaal.
Hoe maak je een vliegvissen lanyard outfit. Beslis over het materiaal.

Het doel van uw vliegvissen lanyard is om dingen voor u gemakkelijker om toegang te maken, zodat u niet hoeft te snuffelen door je vak pakken elke keer dat je nodig hebt om. U kan variëren wat u aan uw lanyard, net zo lang als u zeker weet dat ze de tools die u het meest gebruikt tijdens het vliegvissen. Als u denkt dat de lanyard is te zwaar voor je nek, dan met alle middelen, verminderen de belasting en plaats ze in je vak pakken.