O2s

Hoe maak je een trendy kapsel te bereiken

Haar is een van de meest herkenbaar aspecten van een persoon

Haar is een van de meest gemakkelijk te herkennen aspecten van een persoon - kleur, knippen, stijl, dikte, enz. - en het kan veel over iemands persoonlijkheid zeggen op het eerste gezicht. Kleur kan van timide om vet te veelkleurige, met bezuinigingen in een verscheidenheid van stijlen, van geen stijl helemaal naar stille en ingetogen, of super trendy. Als je valt in de laatste categorie, en gewoon naar de nieuwste trendy kapsel hebben, dan go for it!

Hoe maak je een trendy kapsel te bereiken. Haar is een van de meest herkenbaar aspecten van een persoon.
Hoe maak je een trendy kapsel te bereiken. Haar is een van de meest herkenbaar aspecten van een persoon.

Dus de eerste stap in het bereiken van een trendy kapsel is het vinden van degene die je wilt. Misschien heb je gezien in een tijdschrift of een favoriete kapper die u verkiest. Celebrities zijn een geweldige manier om bij te blijven op de nieuwste trendy kapsels, en al jaren. Iedereen, van Dorothy Hamill aan Jennifer Aniston, John Travolta aan Pete Wentz, zijn geëmuleerd in stijl over en weer. En waarom zou beroemdheden worden gekopieerd op stijl? Ze lijken alles wat nieuw en trendy, dat komt neer de buis te vertegenwoordigen.

Nadat u hebt gevonden de perfecte trendy kapsel

Nadat u hebt gevonden de perfecte trendy kapsel, het is tijd om wat er op papier in actie, en je haar gedaan te krijgen. Je moet nu de stylist die die stijl tot leven te brengen, en maak het je eigen te vinden. Als je nog nooit een trendy stijl voor, en zijn op zoek naar een stylist in uw omgeving, de beste manier om een ​​grote salon te vinden is via mond tot mond reclame. Vraag een paar vrienden of collega's je weet wie doet hun haar, of als ze weten van iedereen persoonlijk te adviseren. Zodra u een aantal namen, langs de salon om werken in uitvoering te zien en om een ​​gevoel voor de manier waarop de stylisten werk te krijgen. Als het de juiste plaats en stylist voor jou, ga je gang en maak een afspraak.

Zorg ervoor dat je kapper weet van te voren al het werk dat u wilt doen

Zorg ervoor dat je kapper weet van te voren al het werk dat u wilt doen. Een trendy kapsel is meer dan alleen maar knippen, maar het kan zijn kleur of toevoegingen zoals extensies. Als u werken in kleur, laat hem weten precies wat er gedaan moet worden, brengen een beeld van wat je zou willen, indien mogelijk. Een professionele stylist geeft ook woorden van wijsheid over het onderhoud van de trendy kapsel je wilt na het klaar is. Mogelijk moet een bepaalde styling tool die je nog niet hebt, of zal meer tijd in de ochtend de perfecte look te bereiken. Dit zijn allemaal dingen die de stylist kan u laten weten, zodat u kunt uw uiterlijk fris en trendy elke dag.

De meeste salons bieden extra producten zoals kleur-safe shampoos en conditioners, gereedschappen en andere haar spullen, zoals gel en pommade. Sommige dragen zelfs kleur clip-ons of extensies thuis te doen jezelf. Ongeacht de stijl die u hebt gekozen, laat de salon gevoel zelfverzekerd en sexy in je nieuwe look!