O2s

Hoe maak je een t - shirt te maken in een tank top


Bijna op Tanktops deze zomer? Niet voorliefde voor de grote en wijde mouwen op uw nieuwe T-stuk? Waarom niet uw favoriete t-shirt in plaats te zetten in een tank top? Deze snelle en gemakkelijke gids zal u helpen om een ​​t-shirt te maken in een tank top in no time at all.

Stap 1

Verzamel uw leveringen Om deze t-shirt makeover, moet u de volgende items.:

  • Een t-shirt
  • Schaar
  • Krijt of een stof krijt
  • Onderwerp / naald of een naaimachine
  • Naaien pinnen
  • Een ijzeren

Stap 2

Hoe maak je een t - shirt te maken in een tank top. Verzamel uw leveringen.
Hoe maak je een t - shirt te maken in een tank top. Verzamel uw leveringen.

Snijd de mouwen. De eerste stap om het draaien van een t-shirt in een tank top is het afsnijden van de mouwen. Om dit te doen, zet u eerst uw t-shirt binnenste buiten. U kunnen de naden zien referentie. Met behulp van een scherpe schaar en uw naden kunt knippen, afsnijden beide mouwen aan de binnenkant rand van de naad. Vermijd het snijden van de sleeve te verwijderen terwijl het artikel plat - je kunt niet zorgen voor een rechte snede op deze manier. In plaats daarvan, snij je mouw door middel van een enkele laag, werkt je weg in het hele mouw.

Stap 3

Verkort het shirt. In het algemeen, tank tops zijn veel korter dan t-shirts. Dus in aanvulling op het afsnijden van de mouwen van de t-shirt, moet u ook om te trimmen weg een beetje van de onderkant van uw t-shirt om te laten lijken meer op een tank top. Gebruik je liniaal of meetlint en uw krijt lijn naar een 2 "snijlijn rond de hele onderkant van je shirt te markeren. Snijd meer als u verkiest. (Enkel ben zeker om de nieuwe lengte te meten door eerst bedrijf in het shirt naar je borst voordat u een snijwonden.) Nogmaals, snijd de stof in een enkele laag, werkt je weg in het gehele bodem.

Stap 4

Naai langs de zaagsnede lijnen. Zodra u afgesneden van de mouwen en de onderkant van uw t-shirt, zou het nu lijken op een tank top. En als je tevreden bent met de grunge look, kunt u stoppen in dit stadium. Echter, als u wilt vermijden rafelen, moet je echt naai een naad in de armen en onderkant van uw nieuwe tank top. U kunt dit doen met de hand of met de naaimachine (laat je niet intimideren - een naaimachine is heel eenvoudig te bedienen).

Stap 1. Items.
Stap 1. Items.

Begin door eerst het rollen van de manchet van uw tank top ten minste ½ ". Gebruik je liniaal en wat krijt om een ​​consistente mouwuiteinden maken helemaal rond uw tank top mouw. Maak dan gebruik van het strijkijzer op de mouw, zodat uw zoom gewonnen plat ' t shift. Gebruik pinnen om je fold zijn plaats te houden. Doe dit voor beide mouwen, en voor de onderkant van uw tank top.

Ongeacht of u naait met de hand of met een machine, uw naad moet gebruik maken van een strakke steek. (Een rechte steek zal doen!) Dat betekent dat er geen openingen tussen waar de draad naar beneden in de stof en komt weer om een ​​nieuwe steek. Uw naaimachine doet dit automatisch. Hoe strakker de steek, hoe langer uw zoom zal duren op uw nieuwe tank top.