O2s

Hoe maak je een strohoed kopen

Carrie Bradshaw houdt strohoeden

Carrie Bradshaw houdt strohoeden. Ze gaat nooit zonder een bijzonder wanneer het raken van de prachtige stranden van Mexico of de Bahama's met haar vrienden, Samantha, Charlotte en Miranda. Ze werd zelfs gezien het dragen van een Straw Trilby Hoed toen ze ontmoette Mr Big buiten een kathedraal New York.

Nu kunt u kanaliseren je innerlijke Carrie Bradshaw stijl en ga Sex and The City trendy door het kopen van uw eigen strooien hoed!

Maar hoe begin je eraan? Hier is hoe:

Hoe maak je een strohoed kopen. Carrie Bradshaw houdt strohoeden.
Hoe maak je een strohoed kopen. Carrie Bradshaw houdt strohoeden.

1. Zoek uit wat voor soort strooien hoed u wilt worden gezien het dragen. Yahoo Shopping, Amazon, Buy.Com en merken in de uitverkoop hebben een showcase van grote vondsten vanaf 5€ 0,99 omhoog:

  • Cowboy Hoed van Century Novelty 10€ 0,99
  • Shady Brady Stone Bead strooien cowboyhoed uit Shepler's Inc 45€ 0,97
  • Ecuador pantropisch van Travel Smith 30€
  • Nike Arizona State zon Duivels Zomer van Nike 25€
  • LLBean Straw zonnehoed van LL Bean 30€
  • Kind Natural Straw Cowboy Hat-Royal van Amazon en Buy.Com 5€ 0,99
  • Gokker Straw Hat vanaf Brandsonsale.com 10€ 0,99

2. Raadplegen modebladen als Vogue en Elle en krijg het fijne weten van what's hot en trendy als het gaat om strooien hoeden. Je hoeft niet naar het nieuwste nummer te kopen. Kunt u hun website bezoeken en beginnen met zoeken daar.

3. Nu heb je een idee van de stijlen en de prijzen online, is het tijd om te verzamelen uw naaste vriendinnen Carrie Bradshaw ala en ga vintage of brocante-koopjes te strooien hoeden. Als je geluk hebt, persistent en weet waar te kijken, kunt u strooien hoeden vinden voor minder dan 5€.

Hoe maak je een strohoed kopen.
Hoe maak je een strohoed kopen.

4. Denk aan de vorm van je gezicht - rond, ovaal, vierkant of hartvormig? Dit zal helpen bij het vinden van de juiste stijl en het ontwerp dat uw gezichtsvorm en functies zal verbeteren.

5. Probeer op vele formaten, kleuren en ontwerpen als je wilt. Denk na over hoe je kunt mixen en matchen uw garderobe om je strooien hoed past. Hoewel het strooien hoed is erg populair op het strand, er is geen regel die zegt dat je niet kunt gebruiken als je in de stad. Zoals gezegd zal de grootte, kleur en ontwerp een groot verschil te spellen als je wilt een fashion statement te maken.

6. U kunt ook naar het seizoen dat zal bepalen wanneer het mode om een ​​strooien hoed te dragen overwegen. De zomer is een duidelijke "ja!" terwijl de winter is een andere zaak. Als u het kopen van een strooien hoed tijdens het winterseizoen, zou u bij een groot voordeel aangezien dit een off-peak tijd. Dus ga je gang en koop het, maar wacht tot het is warm genoeg om het te dragen waar u maar wilt.

7. Houd uw opties te openen, maar nemen in uw levensstijl en persoonlijkheid bij het kiezen van een strooien hoed. Je kunt wel plain Jane, verfraaid, gedrukt, met een sjaal, of een lint. Uw mogelijkheden zijn eindeloos en zo zal je aantal bewonderaars.

8. Tot slot, heb je niet nodig om het nog langer uit te houden. Uw strohoed wacht. Een beslissing nemen en betalen voor uw aankoop. Houd de officiële ontvangst en garantiecertificaat.

Waarom, hello Miss Bradshaw!