O2s

Hoe maak je een sedu stijltang gebruiken om je haar stijl

Probeer deze haar styling tips met een steiltang

Sedu strijkijzers zijn hulpmiddelen waarvan ultra-gladde platen zijn gemaakt van keramiek en toermalijn (een complex kristallijn silicaat bevattende aluminium, boor, en andere elementen). Zij zijn een van de beste strijkijzers op de markt. In theorie deze platen genereren meer negatieve ionen dan gewone keramische platen te bevorderen om schade aan de cuticula (ook bekend als frizz) elimineren. Een ander kenmerk van de Sedu stijltang is hoe snel deze warmer wordt: 25 seconden van nul naar 60 maakt de Sedu de Maserati van strijkijzers.
Alleen omdat je de beste haar rechttrekken ijzer betekent niet dat je weet hoe het te gebruiken, echter. Deze hair styling tips helpen u begeleiden:

 1. Beslis over uw instelling. Sedu strijkijzers komen met een temperatuurbereik van 240 tot 410 graden. Als u gebleekt, beschadigde of zeer fijn haar, gebruik maken van de lagere instelling. Voor regelmatig gebruik op normaal haar, gebruikt u de middelste stand. Voor zeer grof, dik, of etnische haar, gebruik een hoge instelling. Voor een grafiek die u zal begeleiden in verband met wat de temperatuur aan uw Sedu in te stellen, raadpleeg de Sedu website .
 2. Verstandig gebruik van je tijd. Als je eenmaal hebt besloten op de instelling voor uw Sedu, steek dan de stekker en je hebt 25 seconden vrije tijd, terwijl het opwarmt. Verstandig gebruik van deze tijd en doe er wat product in je haar. Ik raad het gebruik van een warmte-beschermer in de trant van GHD ijzer olie (ja, "ghd" is de naam van het merk en het is een afkorting voor "Good Hair Day").
 3. Nu op naar de fun! Styling Gebruik altijd uw Sedu op haar dat al droog is. Als je net je haar gewassen, blaas het drogen voordat styling. Hier zijn vier leuke stijlen om uit te kiezen:

  • Vlak en recht Kies een 2-inch gedeelte van het haar van de bovenkant van je hoofd. Vanaf de bovenkant om het haar tussen de keramische vlakke ijzeren platen en knijp het handvat. Langzaam glijden de ijzeren door je haar om de uiteinden. Blijf bewegen te allen tijde.
  • Soft Curls Selecteer een 2-inch gedeelte van het haar van de bovenkant van je hoofd. Vanaf de bovenkant om het haar tussen de platen en knijp het handvat. Langzaam glijden de ijzeren door je haar om de uiteinden. Wanneer u de uiteinden bereikt, wind het haar rond de ijzer-en los te laten.
  • Flip Out Selecteer een 2-inch gedeelte van het haar van de bovenkant van je hoofd. Vanaf de bovenkant om het haar tussen de platen en knijp het handvat. Langzaam glijden de ijzeren door je haar om de uiteinden.
   Wanneer u de uiteinden bereikt, draait haar uit.

Hoe maak je een sedu stijltang gebruiken om je haar stijl. Beslis over uw instelling.
Hoe maak je een sedu stijltang gebruiken om je haar stijl. Beslis over uw instelling.

 • Flip In Selecteer een 2-inch gedeelte van het haar van de bovenkant van je hoofd. Vanaf de bovenkant om het haar tussen de platen en knijp het handvat. Langzaam glijden de ijzeren door je haar om de uiteinden. Wanneer u de uiteinden bereikt, klapt haar binnen
 • De Sedu is misschien wel de beste stijltang voor haar, maar je moet weten hoe het te gebruiken om te kunnen profiteren. Veel succes maken van uw volgende stijl!