O2s

Hoe maak je een richtkijker passen

De vindingrijkheid van het toevoegen van een ruimte in een geweer geeft je dat precies en nauwkeurig beeld van ver daarbuiten. Het helpt je om meer gericht op het doel op zicht en met grote vaardigheid kon schot in de roos, zelfs bij de eerste poging. Maar met constant gebruik, zou de richtkijker verliezen focus door de terugslag van het schot in de tijd.

Het aanpassen van de richtkijker regelmatig wordt aangeraden elke keer dat je het gebruikt. Dit zorgt ervoor dat je altijd zal hebben dat duidelijk beeld met nauwkeurigheid. Om u te helpen meer, hier zijn eenvoudige stappen om uw richtkijker passen.

  • In eerste instantie plaats je geweer op een werktafel per ongeluk een afvuren. Probeer de instelknoppen van uw richtkijker lokaliseren. Vertrouwd zijn met deze knoppen en als u uw handleiding aandachtig te lezen iedere gebruik.
  • Heb je al een object van referentie geplaatst in een open gebied voor het aanpassen van de focus van je scope. De vaste object over de afstand van uw positie zal uw gids in het aanpassen van de focus van uw scope te zijn. Gestaag richt je richtkijker om uw doel van referentie en zorgvuldig aanpassen van uw boring en aanpassingen reikwijdte tot het object zichtbaar met minder onscherpte.
  • Ga dan naar fijn tunen van je scope. Hoewel de modellen kunnen verschillen, zal je meestal ziet twee uitlijning wielen, die worden gebruikt om zowel de verticale of horizontale vlak van uw scope te passen. Draai elk wiel terwijl u door uw bereik. Hebben kleine stappen van aanpassing in lijn met uw doel van referentie. Je zult zien dat als je fijn afstemmen van de omvang, zal u een beter gedefinieerde en scherpe weergave van uw doelgroep hebben.
  • Na het aanpassen van de ruimte voor die perfecte uitzicht, de volgende stap is om de crosshair te stellen. Het zal dienen als een extra gids om uw doelgroep feilloos te raken. Zorg ervoor dat deze parallel is en wordt aangepast met uw bereik. Correct geplaatst crosshairs zal drastisch verhogen van uw nauwkeurigheid met uw geweerschoten.
  • Het is essentieel om een rechte lijn van het zicht te houden tijdens het werken op je scope. Wees voorzichtig niet te positie te veranderen, of verplaats de omvang van het geweer als de geringste verandering haar middelpunt uitlijning kunnen beïnvloeden. Vergeet niet dat het beter is om dingen rond te doen de eerste keer.
  • Controleer de instellingen van uw richtkijker door het hebben van een paar rondes op een schietbaan. Herhaal dit proces totdat u tevreden bent. Merk op dat het noodzakelijk is de werkelijke opnamen hebben bij het instellen van een richtkijker.

Hoe maak je een richtkijker passen. In eerste instantie plaats je geweer op een werktafel per ongeluk een afvuren.
Hoe maak je een richtkijker passen. In eerste instantie plaats je geweer op een werktafel per ongeluk een afvuren.

Voor meer informatie over de kneepjes van het vak te leren, kunt u altijd hulp zoeken bij uw vertrouwde collega-liefhebbers of uw lokale pistool winkel om u te helpen. Ze zouden aanvullende inzichten en delen geven van hun vorige ervaringen over hoe de reikwijdte passen in real-time actie.

Het kost tijd en oefening om je vaardigheden te ontwikkelen in het aanpassen van uw richtkijker. Uiteindelijk leer je het teken van je eigen geweer en hebben het aangepast om te presteren op haar hoogtepunt. Nu kunt u gebruik maken van uw richtkijker en vuur weg te slaan voor die bulls eye!