O2s

Hoe maak je een reis - trailer te selecteren

Er zijn veel liefhebbers op het internet je te vertellen hoe je de juiste reis-trailer te selecteren voor uw behoeften en terwijl velen zouden zweren bij hun ontwerpen en high-tech features, zijn er een paar basisprincipes die u moet kijken voor dat alleen kan je geven wat je nodig hebt voor uw reizen.

Hoe maak je een reis - trailer te selecteren. Een aanhangwagen wordt beschouwd als een voertuig op zich.
Hoe maak je een reis - trailer te selecteren. Een aanhangwagen wordt beschouwd als een voertuig op zich.

Een aanhangwagen wordt beschouwd als een voertuig op zich. Daarom is een trailer moeten bepalingen die de veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen, zoals remmen, remlichten, en elektrische systemen moeten hook-up met de auto te trekken. In sommige landen trailers zijn zelfs verplicht om hun eigen kentekenplaat hebben om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn voor gebruik op de vele wegen om ongelukken te voorkomen.

Bij het ​​selecteren van een aanhangwagen, moet men rekening houden met de totale constructie. De onderdelen en de bouw van de trailer zou zijn vermogen om lang mee en zijn bestand tegen de ontberingen van gebruik te bepalen, zodat u het beste voor uw geld te krijgen. De meeste aanhangers gebruiken I-balk, buisvormige, C-kanaal of L-kanaal constructies voor hun frame. De buisvormige vorm is de meest robuuste onder deze constructies. Ofwel uit staal of aluminium, de versterking van de leden die kriskras het frame moet ten minste 16-inch of 24-inch intervallen, afhankelijk van het gewicht rating. Hoe meer dwarsliggers, hoe beter want het maakt het frame steviger.

Denk aan de items die u van plan bent op te slaan of te vervoeren. Als u van plan spoilable items zoals voedsel te dragen, dan is een geïsoleerde aanhangwagen beste zou zijn. Samen met isolatie, moet u ook rekening houden met een vochtscherm als natte of vochtige belastingen dienen te worden uitgevoerd. Kijk ook voor de veiligheid functies zoals belasting stabiliseren ankers, tie-down, geïsoleerde kabelbomen, en dergelijke.

De remmen kunnen elektrisch

De remmen kunnen elektrisch. Bij het ​​selecteren van een aanhangwagen, moet men rekening houden met de totale constructie.
De remmen kunnen elektrisch. Bij het ​​selecteren van een aanhangwagen, moet men rekening houden met de totale constructie.

De remmen kunnen elektrisch, hydraulisch of een combinatie van beide. Het hydraulisch systeem heeft een speciale passend dat de trailer remmen verbinding met het voertuig met vloeistofkoppelingen voor de vloeistof te reizen. Elektrische systemen, overigens ook elektromechanische actuators, dat de remmen te activeren afhankelijk van de remdruk van het voertuig het slepen. De combinatie systeem Intussen heeft elektrische verbindingen maar een afzonderlijk hydraulisch systeem dat wordt geactiveerd door elektromechanische aandrijvingen die de elektrische energie in mechanische energie te activeren remmen.

Hitch, haken en andere hardware te controleren. Deze moeten fraudebestendig voorkomen van ongevallen met kinderen en ondeugende campers zijn. Torsie opschorting van rubber zorgt voor een zachtere rit dan bladveren, maar de laatste is beter geschikt voor zware lasten. Een trailer moet ook kink in de kabel ketens die de trailer voorkomen dat dwalen in het geval dat de kink in de kabel ofwel mislukt of wordt plotseling Jarred los door een hobbel op de weg.

Zorg ervoor dat u de garantie te onderzoeken. Dit zorgt ervoor dat u kunt voor service voor welke reden dan ook, dat de trailer moet mislukken met redelijk gebruik. Hoe langer de garantieperiode, hoe groter de kans dat er een aanhangwagen is ontworpen en gebouwd om stress te weerstaan ​​voordat er problemen manifesteren. Sommige zijn merk bewust, maar als het gaat om apparatuur zoals reis-trailers, moet je kijken naar een balans tussen kosten en behoefte.