O2s

Hoe maak je een reis naar Zuid-Afrika te plannen

De West-Kaap en Kaapstad in Zuid-Afrika zijn een aantal van de meest spectaculaire plekken om te bezoeken in de wereld. Voor een van de beste adrenaline rushes van je leven kun je bunji springen van de hoogste ter wereld commercieel ontworpen bunji sprong. Dan kunt u ontspannen terwijl u kijken naar de walvissen spelen in de levendige turquoise baaien van Hermanus.

Een spectaculaire site om te zien, terwijl het brengen in het nieuwe jaar is om duizenden van bruisende gekleed minstrelen kijken juichend dansen in het nieuwe jaar. Zeker en bezoek Cape Aghulhas en zien waar twee machtige oceanen de koude Benguela stroom voor de westkust en de warme Agulhas stroom van de East Coast surge samen. De werkelijke trefpunt van de Atlantische en Indische Oceaan is bij Cape Agulhas maar het is een populaire perceptie dat deze twee grote oceanen ontmoeten op de Kaap de Goede Hoop. De Touws River heeft nog steeds onverschrokken leeuwen, luipaarden, olifanten, buffels en neushoorns meanderende over de groene vallei.

Hoe maak je een reis naar Zuid-Afrika te plannen.
Hoe maak je een reis naar Zuid-Afrika te plannen.

Stelt u zich het zien van een volle 360 ​​graden uitzicht wordt geboden door een bewegende vloer in de kabelbaan, terwijl het verplaatsen over de ademloze kliffen en Zuid-Afrikaanse kreupelhout waar struiken met harde bladeren groeien. De rit naar de top van de Tafelberg bij de kabelbaan van de Tafelberg duurt ongeveer tien minuten voor het beste uitzicht op Kaapstad en de omgeving.

'S werelds grootste bevrijding vertegenwoordiger Nelson Mandela werd ooit gevangen op Robbeneiland. Robbeneiland werd gebruikt tussen de 17e en 20e eeuw als gevangenis te verbannen en te isoleren politieke activisten die vochten voor een meer democratische manier van leven. Dit is nu de World Heritage Site en museum een ​​eerbetoon aan de mannen die geholpen winnen van de democratische vrijheid nu te vinden in Zuid-Afrika.

De Kirstenbosch National Botanical Gardens markeert een uitgebreid assortiment van Kaap flora in zijn prachtige omgeving tegen de prachtige oostelijke opwaartse helling van de Tafelberg. Er zijn diverse leuke restaurants om te dineren tijdens een bezoek aan de tuinen. Het Conservatorium geeft Zuid-Afrikaanse planten uit de hoge bergtoppen, schaduwrijke bossen vloeren en de dorre woestijnen allemaal onder een dak, dat niet kan worden geteeld in de openlucht tuinen. Een grote baobab boom wordt gedomineerd in het hoofdgebouw waar de varens en alpines bevinden zich in kleinere huizen in de tuinen. Er is het schiereiland tuin met ongeveer 2500 planten op Kaapse Schiereiland. Andere tuinen gevonden over het terrein zijn de water-wise tuin dienovereenkomstig genoemd omdat deze tuin heeft minder water en onderhoud dan de traditionele tuin. De geur tuin heeft een verscheidenheid van planten met een intrigerende uitstraling of ruiken. De medicinale tuin heeft planten met een medicinale kwaliteit voor hen. De protea tuin is best bezocht tijdens de late winter en het vroege voorjaar tot de bloemen uit de protea, conebushes en serrurias zien. Het speldenkussen toont haar prachtige kleuren in de vroege zomer. De Restio tuin toont de familie reed met hun vele verschillende texturen en vormen. De dell functies kolonel Vogel's bad, schaduw liefdevolle planten en diverse boomvarens en is de oudste functie bij de Kirstenbosch Gardens.

Hoe maak je een reis naar Zuid-Afrika te plannen.
Hoe maak je een reis naar Zuid-Afrika te plannen.

Het V & A Waterfront is de meest bezochte bestemming in Zuid-Afrika. Deze werkende haven biedt uitstekende hotels, diverse uitgaansgelegenheden en buitengewone mogelijkheden om te winkelen. Dit is de perfecte plek om te beginnen en eindigen uw bezoek aan Kaapstad.