O2s

Hoe maak je een reis naar atlanta te genieten

De rijke geschiedenis van Atlanta, Georgia is slechts een van de redenen waarom Atlanta is een populaire toeristische plek. Terwijl de stad is niet erg oud in vergelijking met veel andere historische steden, een veelheid van beroemde gebeurtenissen tussen de opname van de stad van Atlanta in 1847 en het heden.

Historisch gezien is de regio van Atlanta was ooit de thuisbasis van de Creek en Cherokee indianen Europese grondgebieden. Deze dateert van vóór de oprichting van de stad. In het begin van 1800 deze stammen afgestaan ​​hun land in ruil voor land de handen van de overheid uit het westen. Door 1835, was de stad goed op weg om een ​​spoorweg centrum. Daarom Atlanta werd gevuld in de eerste plaats.

Tijdens de Burgeroorlog

Tijdens de Burgeroorlog, een aantal van de felste gevechten vond plaats in en rond Atlanta. In feite, een grote invasie door militairen van de Unie vond plaats in de stad in 1864. De invasie eindigde met het verbranden van de hele stad van Atlanta tot bijna alles werd vernietigd. De enige gebouwen die overbleven, dankzij een katholieke priester die smeekte Unie Algemene William T. Sherman, waren de ziekenhuizen en kerken in de stad.

Wederopbouw was bijzonder moeilijk voor de Unie bezette stad na de oorlog. Echter, Atlanta was in staat om zichzelf opnieuw uit te vinden als de metropool het vandaag is. Terwijl de stad is nog nooit vergeten haar wortels, is het een manier gevonden om te leren en te groeien, ondanks onoverkomelijke tragedie.

Hoe maak je een reis naar atlanta te genieten. Zoek een geweldige plek om te verblijven.
Hoe maak je een reis naar atlanta te genieten. Zoek een geweldige plek om te verblijven.

Vandaag de dag, Atlanta is een bruisende centrum van de industrie en entertainment. Met zo veel verschillende dingen te doen en te zien in een van de sterkste en meest bevolkte steden in het zuiden, bent u vrijwel gegarandeerd de kans om een ​​van de beste trips die je ooit hebt genomen ervaren.

  1. Zoek een Geweldige plek om te verblijven - Wanneer u een reis naar Atlanta plannen, moet u beslissen waar je naartoe gaat om te blijven en hoeveel u bereid bent te besteden aan accommodaties. Als u liever iets gezellig, kunt u om te controleren of een van de Bed & Breakfast in het gebied. Pamela Lanier's website heeft een uitstekende lijst van alle van de Bed & Breakfast, Vakantiehuizen, en kleine herbergen in het gebied. Een van de beste keuzes is de 1890 Victoriaanse King-Keith House met een huisje en beneden suite. Een andere populaire keuze is de Inman Park-Woodruff Cottage. Gelegen op slechts twee mijl van het centrum van Atlanta, Dit schilderachtige "honeymooners" paradijs biedt luxe kamers met historische voorzieningen (dwz voetstukgootstenen, schaar-bad, enz.).

   Als u op zoek bent naar iets meer moderne

   Als u op zoek bent naar iets meer moderne, zijn er tal van hotels en motels voor elk budget. Degenen die elegantie kunnen terecht binnenstad naar het Sheraton Atlanta Hotel. Met 760 kamers met 22 suites, Dit luxe hotel is relatief betaalbaar. In feite, een enkele slaapkamer begint zo laag als 135€ 0,00 (hoewel dit varieert per seizoen) en gaat omhoog in prijs vanaf daar. Atlanta heeft ook de weelderige Hilton, het Crown Plaza, en Callaway Gardens.

   Natuurlijk, er zijn tal van budget motels beschikbaar voor degenen die hopen om geld te besparen op hun reis. Die op een beperkt budget kunt kiezen uit de Holiday Inn, Best Western, en de Comfort Suites, om een ​​paar van de vele mogelijkheden te noemen. Uw derde optie tijdens het verblijf in of in de buurt van Atlanta is een vakantiewoning. U kunt online zoeken en vinden honderden vakanties, van de hutten naar appartementen. Het leuke van vakantiewoningen is betaalt u per week en kan daadwerkelijk geld besparen op de lange termijn als je van plan bent om in het gebied te blijven voor meer dan een paar dagen.

  2. Herbeleef de geschiedenis - Als je eenmaal weet waar je naartoe gaat om te blijven, kunt u beginnen met uw reis te plannen. Deze reis is alles over genieten van jezelf, dus waarom niet Atlanta te zien in al zijn glorie. De Atlanta Preservation Center ligt op slechts een plaats in de stad die geleide wandelingen biedt. Op uw tocht, zult u een stap terug in de tijd en bezoek een aantal van de meest historische plaatsen in Atlanta.

   Van de Sweet Auburn / Martin Luther King Jr Historic District te Ansley Park (de eerste voorstad van Atlanta), er is genoeg te zien en te beleven op uw tocht. Misschien komt u naar Atlanta op een historische tour. In feite zijn er tours die vanuit slagveld reizen naar slagveld, zodat geschiedenisliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan de meest prominente locaties van de Burgeroorlog. Er is ten minste een tour die begint in Charleston (Fort Sumter) en reist naar Atlanta. Een ander gaat van Nashville naar Atlanta. U kunt te weten komen over de reizen en reserveren op het web .

   Tijdens de burgeroorlog. Herbeleef de geschiedenis.
   Tijdens de burgeroorlog. Herbeleef de geschiedenis.

   Natuurlijk heb je altijd de mogelijkheid om het verkennen van deze historische sites op uw eigen. Pick-up een reisgids bij de Atlanta conventie en bezoeker bureau wanneer je aankomt in de stad. Je zult in staat om alle historische plek die u wilt bezoeken door het scannen door middel van deze gids te vinden.

  3. Wees een thrill seeker - Atlanta is een van de weinige steden om meerdere themaparken hebben in en rond het grootstedelijk gebied. Miljoenen bezoekers komen uit de hele wereld om de sensatie van de wind ondervinden in hun gezicht en de adrenaline rush als ze rijden een aantal van de top coasters in de wereld. Pretparken in en rond het gebied zijn onder andere Six Flags Over Georgia, Maxx Family Fun Entertainment Center, Six Flags White Water, en Six Flags Europese Adventures & The Foam Factory. Andere spannende attracties en plaatsen om te bezoeken in Atlanta zijn Stone Mountain, Centennial Olympic Park, Georgia Aquarium, Cirque du Soleil, Fernbank Museum of Natural History, Atlanta Botanical Gardens, Zoo Atlanta, ESPN Zone, Chateau Elan Winery & Resort, CNN Atlanta, de World of Coca Cola, en Callaway: Tuinen, Resort and Preserve.
  4. Get sportief - Atlanta is de thuisbasis van tal van sportteams. Als u in honkbal, basketbal, voetbal, of zelfs het professionele worstelen, zult u genieten van een bezoek spelletjes en evenementen in Atlanta. De Atlanta Braves, die consequent zijn een van de beste honkbal teams in de National League, spelen in Turner Field. Voetbal fans kunnen kijken op de Atlanta Falcons op de Georgia Dome. Fans van de Atlanta Hawks (basketbal) kunt reizen naar Phillips Arena. Uiteraard kunnen reizigers die misschien niet Atlanta fans zien hun favoriete teams spelen tegen Atlanta op al deze stadions. Voor de meer nostalgische sportliefhebber is er een Atlanta Braves Hall of Fame Museum in Turner Field. Toeristen kunnen ook een bezoek brengen Centennial Olympic Park naar het huis van de Olympische Spelen van 1996 te zien. Op het park in de winter, kunnen bewoners en toeristen genieten van binnen-schaatsen en hebben de mogelijkheid om de 58 ft kerstboom te bekijken.
  5. Dineer in stijl - Er zijn veel goede restaurants in en rond Atlanta. Voor casual en snel dineren, zijn er de alomtegenwoordige fast-food restaurants, zoals McDonalds en Burger King. Een spannende familie eetgelegenheden kunt u deelnemen aan de Medieval Times Dining & Daily Tournament. U kunt genieten van open haard dineren, casual dining, en elegant dineren in de diverse restaurants in het hele gebied. Sommige van de beste plekken om te eten zijn de Village Tavern, Agave, Aspen Handtekening Steaks, Joe's on Sullivan, en Stier.
  6. Geniet van het nachtleven - Net als veel andere grote steden, Atlanta heeft een actief nachtleven. Sunset activiteiten kunnen bestaan ​​uit een reis in een luchtballon of een parachute-expeditie. Echter, bruisende club Atlanta wijk is waar de meeste van de magie gebeurt elke nacht. Veel van de clubs in Atlanta in de Midtown Warehouse District. Met een andere smaak van dans en muziek voor iedereen, club hoppen komt veel voor en de partijen nooit eindigen totdat de zon is klaar om te stijgen.

   Op uw reis naar Atlanta

   Op uw reis naar Atlanta, kunt u een ongelooflijke hoeveelheid plezier. Atlanta biedt enkele van de beste attracties en ervaringen. Het maakt niet uit als je geïnteresseerd bent in de spanning van de stad of de geschiedenis achter de rug, je kunt niet verkeerd gaan met een reis naar Atlanta. De hele familie kan genieten van de verwondering van het oude zuiden als het schijnt door de glitter en glamour van deze moderne Georgische stad.