O2s

Hoe maak je een punk jasje te creëren

Is uw punk rock beroep nog onvolledig

Is uw punk rock beroep nog onvolledig? Maak je geen zorgen met dit project, kunt u af van uw algehele uitstraling. Dit is net zo eenvoudig als het maken van een punk jasje. Dus als u een gewone oude jas in je kast, beter grijpen en krijg dit project begonnen.

  • Zoek een goede jas. Goed nieuws voor je. U kunt ook een jas eenvoudig om te zetten in een perfecte punk-zoek een. Er is geen behoefte aan u om wat steken of wat dan ook te maken. Dus om dit project op te starten, op zoek naar de perfecte jas voor een punk rock transformatie. Als u bekeek een leren jack, zal gewoon elke kleur te doen. Echter, als je gaat werken op denim, controleer de kleur en dikte. De denim moet donker van kleur en het moet ook stevig en dik.
  • Aankoop studs. Er zijn verschillende maten van studs die de markt biedt. Kies maten die het beste overeenkomen met het ontwerp dat u in gedachten hebt. Kies ook studs die gemakkelijk kan worden geschroefd op zonder gebruik van speciaal gereedschap. Zo zal het proces van het bevestigen van hen op de mantel een bries voor u.
  • Leg de jas. Bedenk hoe u wilt dat de studs te verschijnen op de jas. Gebruik je creativiteit en fantasie voor deze kwestie. Zorg er echter voor dat de plaatsing van de noppen zijn niet zal maken van de punk jas ongemakkelijk voor u om te dragen. Vervolgens markeer de jas op plaatsen waar de studs moeten gaan. Voor zwart leer, is het een goed idee om de plaatsen te markeren met een tape.
  • Schroef de bouten. Snijd stof van de jas, waar de noppen zal gaan. Gebruik een scherp stanleymes om u te helpen voor deze kwestie. Houd in gedachten om alleen een kleine spleet gesneden precies goed te dwingen de stud's einde erdoor. Echter, als u de gleuf te maken op een denim, zet de binnenkant van de jas met duct tape. Dit zal helpen de stof niet te rafelen in de tijd. Druk vervolgens de studs in elk gat en schroef de tapeinden inch
  • Voeg meerdere patches. Kies uit het grote aanbod van patches om het uiterlijk van uw punk jas af te ronden. Dit hangt af van uw persoonlijke stijl. Opties zijn onder andere band logo's en anarchie patches. Gebruik superlijm om de patches bevestigen op leer. Anderzijds, wanneer ze in naaien is bevestigd aan een spijkerjasje. U kunt ook naai de gekozen vlekken op leer. Maar neem er rekening mee dat dit kan zeer moeilijk zijn voor jou. Hier krijg je een gespecialiseerde naald voor het naaien van leer om je te helpen met dit proces.
  • Breng finishing touch. Gebruik acryl pennen om meer ontwerpen toe te voegen aan je jas. Dit kan worden schilderen ontwerpen of woorden die spreken van je persoonlijkheid. Andere opties om de punk jas af te zijn kettingen, knopen, veiligheidsspelden, en andere details. U kunt zo veel knoppen die u wenst, zolang het een goed ontwerp idee ondersteunt. Echter, beperk het gebruik van kettingen voor uw comfort.


Hoe maak je een punk jasje te creëren. Voeg meerdere patches.
Hoe maak je een punk jasje te creëren. Voeg meerdere patches.

Met uw zelfgemaakte jas, zal uw droom punk rock look al volledig zijn. Dus laat de wereld zien wat je hebt en verspreid de boodschap die u wilt delen.