O2s

Hoe maak je een puistje pop zonder de huid te beschadigen

Heb je een zeer belangrijke datum, maar een of andere manier dat kleine rode smet op je huid toont zichzelf. Puistjes zijn hinder als het gaat om het hebben van een perfecte, vlekkeloze huid. U wilt kunt u het wegvegen direct, maar je kunt niet. U kunt het pop maar hoe kun je het doen zonder het verlaten van een puistje merk? Vergeet niet dat u alleen kunt pop uw puistje als de pus in het centrum is al zichtbaar door de huid. De pus is het witte gebied in het midden van het puistje. Als de pus is nog niet zichtbaar is, is het niet raadzaam om te beginnen met popping het puistje. De pus geeft aan dat de bacteriën zijn klaar om de huid te verlaten door het verlaten via de huid. Hier zijn de stappen over hoe het te doen:

  1. Je handen moeten schoon om te voorkomen dat infecties van uw puistje dus een goede 20-seconde handen wassen moet worden gedaan voordat u verder gaat met het proces. Je gezicht moet vrij zijn van vuil en schoon moeten zijn en dus niet te vuil in je poriën als je je puistje pop.
  2. U moet de scherpste en kleinste breinaalden gebruiken om dit proces te doen. Een groot punt van de naald kan uw poriën beschadigen. Je moet altijd rekening houden met de grootte van de punt van de naald voordat u probeert te prikken uw huid. De punt van de naald moet worden gesteriliseerd. U kunt de punt van de naald te branden op een brand als een lucifer of een aansteker. Je kunt het onder te dompelen in 70% Isopropyl alcohol of waterstofperoxide. De naald moet worden ontsmet om eventuele verdere besmetting op je huid te voorkomen.
  3. Deze volgende stap is de meest vitale en delicaat in het proces. Zorg ervoor dat u klaar bent en hebben de stappen 1 tot 2 gedaan voordat u verder gaat met dit proces. Neem uw scherpe naald en zachtjes prikken door het centrum van het puistje waar het pus zich bevindt. Een kleine piercing zal doen. Niet doorboren de naald te diep of u kunt ervoor zorgen dat uw huid te bloeden of schade aan uw poriën.
  4. Met je schone vingers en nagels, knijp het puistje met de richting van het. Knijp het puistje naar buiten in plaats van naar binnen. Doe dit heel voorzichtig en langzaam. Het idee van knijpen of het zetten van een lichte druk naar buiten in plaats van binnen voorkomt dat de stolling van uw bloedvaten. Deze manier van knijpen het puistje voorkomt dat het steeds roder.
  5. Zodra de pus uit is, stop knijpen je puistje. Je doel is om te helpen uw puistje neem de kleine verharde pus van het centrum. Deze geharde pus is wat je het "oog" van het puistje noemen. Zodra dit is uit, zal het puistje gewoon sneller genezen.
  6. Veeg je puistje met een watje en druk deze licht aan de huid weefsels eromheen verdelen. Reinig het puistje met een antiseptische. Solliciteer ijs op het aan een zwelling te verlichten. Nadat u deze processen hebben gedaan, zich te onthouden van het aanraken van je puistje en laat het genezen van de natuurlijke manier.

Hoe maak je een puistje pop zonder de huid te beschadigen. U moet de scherpste en kleinste breinaalden gebruiken om dit proces te doen.
Hoe maak je een puistje pop zonder de huid te beschadigen. U moet de scherpste en kleinste breinaalden gebruiken om dit proces te doen.

Je moet niet vergeten dat niet alle soorten puistjes kunnen worden geholpen door knallen uit de geharde pus. Er zijn soorten die diepgewortelde infecties die je gewoon moet wachten voor een paar dagen voor de pus lijkt te hebben. Er zijn ook puistjes die de pus vertonen zelfs na een paar dagen. Voor deze soorten, is het niet raadzaam om het te knallen. Laat dat soort puistjes draaien hun natuurlijke proces. Knijpen die soorten zal verder infecteren je puistje.