O2s

Hoe maak je een loper pickoff op het eerste honk

Plukken uit in honkbal is een pitcher's poging om weg te gooien een honkloper die het nemen van een voorsprong. Het doel is om de loper vast te houden en zijn pogingen om een ​​honk te stelen tegen te houden. De pickoff wordt meestal geprobeerd vele malen in een spel. In een paar games, echter, vooral in amateur spelen, pick off pogingen zijn meestal minder. Dit komt omdat een pick off vereist vaardigheid om succesvol te vermommen een pick off poging als een worp, die laat de loper clueless of het veilig is om door te gaan naar de volgende basis. Er zijn een aantal technieken om een ​​goede pickoff zet te leveren. Bij het kiezen uit een loper op het eerste honk, bijvoorbeeld, kunt u de praktijk het volgende technieken.

Hoe maak je een loper pickoff op het eerste honk. Doe een sprong-turn als je een rechtshandige werper.
Hoe maak je een loper pickoff op het eerste honk. Doe een sprong-turn als je een rechtshandige werper.

  • Doe een sprong-turn als je een rechtshandige werper. Als je rechtshandig bent, pick off is eigenlijk beperkt tot slechts een actie, die de sprong-turn. Stel uw pivot (rechts) voet op de rubber, terwijl uw andere voet wordt gedraaid in de richting van het eerste honk. U kunt uw linker voet ofwel verplaatsen uit de rubber of daar te houden. Eenmaal ingesteld in, doe een abrupte sprong en draai naar links. Vergeet niet om snel te zijn. Als je land, krijg je een goede grip van de bal, en in een kruik gooien positie, het gooien naar het eerste.
  • Maak een misleidende beweging als je een linkshandige werper. In tegenstelling tot de rechtshandige werpers, heb je twee grote voordelen bij het maken van een pick off poging. Ten eerste, heb je een volledig zicht op de loper op het eerste honk, en ten tweede, uw hoek natuurlijk plaatst je in een betere positie om de bal te gooien naar het eerste. Het doel hier is nu om goed gebruik maken van uw voordelen. Als u een linkshandige werper, misleiding is meestal het beste wapen. U kunt dit bereiken door te verschijnen als u het gooien van de bal naar de thuisplaat. Kijkend naar de catcher, steek uw een been. Hierdoor zal de runner denken dat je naar huis raken. Stap uit de heuvel, terwijl het houden van een normale gooien boog richten op de plaat. Dan gooit de bal naar het eerste. Houd in gedachten dat deze techniek kan wat druk op je lichaam zetten, omdat u zich richt thuisplaat, maar zijn eigenlijk het gooien van de bal naar het eerste. Daarom kan het nodig zijn om uw lichaam of de hoogte van uw geheven been aan te passen als je gooit de bal.

Perfecting een pick off levering vergt veel van de praktijk

Perfecting een pick off levering vergt veel van de praktijk. In feite, in je eerste paar pogingen, kan je niet goed doen. Maar het helpt om regelmatig te oefenen en op een spiegel onder de knie te halen uit posities en standpunten kijken. Anders dan plukken uitgeschakeld, kunt u dit ook doen andere technieken om de loper te houden. U kunt, bijvoorbeeld, stapt uit de werper heuvel af en toe. Gebruik verschillende niveaus van snelheid in het gooien van de bal naar de thuisplaat. Varieer het aantal keren dat je gooit naar huis. Blijf in de ingestelde positie enkele minuten voor het gooien. En kijk niet voorspelbaar. Nogmaals, de sleutel is om te laten de loper te raden of u de bal te gooien naar huis of naar het eerste honk.