O2s

Hoe maak je een litteken met een tatoeage bedekken

Littekens zijn een deel van het leven

Littekens zijn een deel van het leven. Wie heeft niet meegemaakt jeugd zonder een paar valpartijen en krassen? Sommige littekens dragen een stigma, vooral als ze groot en gelegen in goed zichtbare delen van het lichaam. Sommige worden veroorzaakt door meer ernstige incidenten, zoals ongevallen en chirurgie.

Hoe maak je een litteken met een tatoeage bedekken. Littekens zijn een deel van het leven.
Hoe maak je een litteken met een tatoeage bedekken. Littekens zijn een deel van het leven.

Littekens effectief kunnen worden verwijderd door laser en plastische chirurgie. Deze procedures zijn vaak duur, dat wel. U kunt ook bedekken littekens met kleding en make-up, maar je zou op zoek zijn naar een meer permanente oplossing, zonder de exorbitante kosten. Tattoos zijn een manier om te dekken of te verbergen littekens.

Hier zijn een paar dingen die je moet weten wanneer u overweegt met betrekking tot uw littekens met tatoeages.

Controleer dan eerst met uw arts

Controleer dan eerst met uw arts. Alvorens dit te doen iets drastisch, controleer dan eerst met uw arts als u veilig kunt uw litteken bedekt met een tatoeage. Vergeet niet dat tatoeage eigenlijk kleine wondjes toebrengt over de huid, die pigmenten laat binnen Je zou niet in staat om tatoeage meer dan een litteken direct na een wond geneest. Normaal gesproken, zou op zijn minst een jaar wachten er voor dat u veilig kunt tattoo dan littekenweefsel. Je zou ook in staat zijn om uw arts te vragen naar referenties, in het geval hij heeft ondervonden andere patiënten die hun littekens bedekt met tatoeages.

Het zal pijnlijk zijn

Het zal pijnlijk zijn. Zoals bij elke tatoeage, zou het toepassen van nieuwe tatoeage op littekenweefsel pijnlijk zijn. In sommige gevallen, als zenuwuiteinden op het littekengebied reeds gestorven, de pijn minimaal. Echter, verwacht niet dat het tatoeëren om een ​​pijnloze procedure. Het gaat om de bloed. Maak dit deel van uw besluitvorming. Bent u bereid om een ​​paar uur door te brengen in pijn, alleen maar om je litteken te bedekken?

Niet alle littekens kunnen worden gedekt door tatoeages

Controleer dan eerst met uw arts. Het zal pijnlijk zijn.
Controleer dan eerst met uw arts. Het zal pijnlijk zijn.

Niet alle littekens kunnen worden gedekt door tatoeages. Littekenweefsel heeft soms andere structuur dan een gezonde huid. Dit betekent dat je misschien niet in staat zijn om tatoeage over het litteken zelf. Dit kan grote problemen opleveren als je een keloid eerste. Keloïden worden vaak verhoogd, en hebben drastisch verschillende texturen en vormen, vaak verschillende, zelfs van de oorspronkelijke wond. Als dit het geval is, kunt u vragen aan de tatoeëerder of hij een tattoo te ontwerpen rond uw litteken, in plaats van er overheen. Misschien kan hij nemen litteken als onderdeel van de tattoo ontwerp, die kunnen helpen verbergen en camoufleren het litteken.

Kijk voor een tattoo artiest met ervaring

Kijk voor een tattoo artiest met ervaring. Als je eenmaal hebt besloten om door te stoten met betrekking tot uw littekens met een tatoeage, op zoek naar een tattoo artiest die ervaring heeft met het werken op littekens voor. Vraag hem over mogelijke problemen, en vraag hem of je litteken kan een tatoeage te nemen. En zoals bij elke tatoeage procedure, zorg ervoor dat je op een inrichting die is schoon en gecertificeerd. De instrumenten moeten steriel eenmalig gebruik naalden hebben de voorkeur, zodat je niet per ongeluk besmet met allerlei ziektes.

Tatoeëren is slechts een optie bij het verhullen van een litteken

Tatoeëren is slechts een optie bij het verhullen van een litteken. Als je het budget, kunt u terecht voor laser of plastische chirurgie. Echter, als je op de artistieke kant, en je bent in tatoeages in de eerste plaats, dan een litteken misschien een goede manier om het te doen.