O2s

Hoe maak je een kindvriendelijke dag op turner veld

Zijn uw kleintjes grote fans van Major League Baseball

Zijn uw kleintjes grote fans van Major League Baseball? Dan is er geen betere manier om hen te laten hebben eredivisie leuker dan een dagje naar Turner Field, Atlanta, Georgia. U en uw kinderen zullen niet op een totaal verlies, zelfs als de Braves niet winnen als je eenmaal lezen van deze tips over hoe je een kindvriendelijke dag op Turner Field.

Hoe maak je een kindvriendelijke dag op turner veld. Weet hoe je er eerst.
Hoe maak je een kindvriendelijke dag op turner veld. Weet hoe je er eerst.

  • Weet hoe je er eerst. Google krijgt de kortste weg naar het Turner Field te krijgen van uw omgeving. U zult Tuner Field vinden op 755 Hank Aarion Drive, Atlanta. Als je buiten Atlanta woont, wilt u misschien het inchecken in hotels van tevoren in de buurt.
  • Inpakken benodigdheden voor u en uw kinderen. Vanaf extra overhemden, sunblock, om astmamedicatie uw zoon, en de nood pijn meds, is het het beste om voorbereid om overlast te voorkomen komen. Natuurlijk, vergeet dan niet om uw trouwe camera mee aan grote momenten van het spel vast te leggen en met de kinderen. Wilt opslaan op in plaats van het kopen van eetkraampjes en de popcorn vent? Pak je eigen hapjes en drankjes.
  • Controleer het schema. Bekijk ook de web voor Kid's dag bij Tuner Field. Speciale kortingen voor kaartjes voor de kinderen, gratis kaartjes voor Museum en andere activiteiten van de Braves 'meestal wachten kinderen elke 7 juni.
  • Ga naar de ventilator plein voor de pre-game party. De Fan Plaza ligt direct achter het scorebord dat op het middenveld. De Atlanta Braves houdt een pep rally voor fans vlak voor elk spel. De kinderen zullen zeker genieten van de levendige trommel muziek, de cheerleaders 'pep routines en gewoon zou je geluk genoeg om naar huis te nemen een aantal speciale giveaways.
  • Bekijk hier het veld hemel. Gelegen op de linker bovenkant tribunes, kunnen kinderen zich uitleven en draaien op de kunstmatige basispad dat is recht op de top van het stadion. Een beslaan machine zal afkoelen van de kinderen in de hitte van de zomerzon. Het beste van alles, er vuurwerk vanaf de gigantische fles soda er bij de Atlanta Braves sloeg een home run.
  • Laat uw kinderen spelen met de stripfiguren van cartoon netwerk op het gebied tuner. Tuner veld is speciaal gemaakt voor kinderen en is gelegen op het lagere niveau van de tribunes bij het ​​juiste veld.
  • Laat uw kleintjes nodigen andere kinderen draaien op de bases gevestigd in turner veld. Na de wedstrijden op zondagmiddag, worden kinderen uitgenodigd om te draaien op de honken. Laat de kinderen line-up met andere opgewonden tykes op het eerste honk. Dit is waar uw trouwe camera van pas komt. Je zult nooit weten of je misschien wel het nemen van de foto van een toekomstige Atlanta Brave.
  • Test uw (en uw kinderen) honkbal vaardigheden bij de Scouts Alley. Kinderen en volwassenen zullen zeker genieten van de interactieve spellen bij Scouts Alley. U zult Scouts Alley vinden op het lagere niveau net onder de stoelen aan de linker veld. Veel plezier met home run derby, of heb je snijdt genomen in de gesimuleerde batting cage of ontdek je toonhoogte snelheid hier.