O2s

Hoe maak je een kiel jurk te maken

Smock jurken komen voort uit kiel jurken die een populaire vorm van bovenkleding waren in Engeland in de 18e eeuw. Van de kiel jurken van de 18e eeuw in Engeland ontstond de kiel jurken die kwam ergens na de jaren 1920. Deze kiel jurken werden gedragen door vrouwen en kinderen, en zij kwamen in allerlei ontwerpen - bloemenprints, hippy geïnspireerde jurken, kiel jurken met ballon mouwen en mensen met een buste knopen.

Vandaag de dag, smock jurken zijn nog steeds grotendeels populair en worden ook geproduceerd door ondertekening designer labels als Top Shop, Zara, Debenhams, en Dorothy Perkins. Als je een fan bent van kiel jurken, maar zijn niet bereid om zoveel geld uit te geven ze te kopen van designer labels, hier is hoe kunt u uw eigen kiel jurk.

  • Kies een jurk ontwerpen. Vind een kiel jurk ontwerp of patroon dat u wilt volgen. Meestal kunt u deze ontwerpen online of in de mode tijdschriften of catalogi zoals die gepubliceerd door Vogue.
  • Bereid uw materialen. Zodra u hebt uitgezocht een ontwerp dat u zal volgen, de voorbereiding van al uw naai-behoeften. Koop de doeken, naalden, en draden die u wilt gebruiken. Gebruik goed geslepen scharen om ervoor te zorgen dat het soepel zal snijden in uw doek als u snijdt het patroon voor uw kiel jurk. Klaar uw meetlint en naaimachine, en zorg ervoor dat u uw draden en naalden bevestigd correct aan de machine.
  • Maak een zuivere snede. Zodra uw materialen klaar bent, neem je meetlint en bepalen de grootte van de kiel jurk u het maken van op basis van het patroon dat u volgt. Neem het patroon op een groot vel papier (groot genoeg voor de werkelijke grootte van de jurk) en snijd het met een scherpe schaar, waardoor er een ruimte van ongeveer inch rond de grens. Zodra u uw papieren patroon knippen, speld het aan een dubbele laag van de werkelijke doek die u gaat gebruiken en opnieuw de doek snijden na de papieren patroon. Zorg ervoor dat u de metingen en het snijden van de instructies voor de jurk mouwen, evenals de hals, manchetten en riem (indien aanwezig).

    Merk op dat het praktisch is om het papier patroon pin naar een dubbele laag stof, zodat u niet hoeft om het snijproces twee keer herhalen.

  • Begin met naaien. Zodra je alle stukjes van de jurk perfect uitgesneden, kunt u nu beginnen met naaien je kiel jurk met uw naaimachine hebben. Volg de instructies in uw stiksels patroon om ervoor te zorgen dat uw kiel jurk zal perfect worden genaaid. Doe hetzelfde voor de andere ontwerpen die bij uw kiel jurk patroon, zoals de elastieken voor de mouwen, hals, of de taille.


Smock jurken zijn leuk en comfortabel om te dragen

Hoe maak je een kiel jurk te maken. Kies een jurk ontwerpen.
Hoe maak je een kiel jurk te maken. Kies een jurk ontwerpen.

Smock jurken zijn leuk en comfortabel om te dragen. Ze zijn zeer eenvoudig te mixen en matchen met andere stukken van kleding en accessoires, en ze kunnen worden ontworpen voor en gedragen in verschillende gelegenheden. Naaien uw eigen kiel jurk is een geweldige manier om u te houden in stijl, zonder de uitgaven te veel geld. Gelukkig naaien!