O2s

Hoe maak je een ketting te maken van een sjaal

Een sjaal werd oorspronkelijk niet alleen gebruikt om mensen warm

Een sjaal werd oorspronkelijk niet alleen gebruikt om mensen warm, maar ook om ze schoon te houden. De Latijnse etymologie van het woord sudarium, die als "zweetdoek" vertaalt in het Engels werd gebruikt om het zweet afvegen van de nek en het gezicht bij warm weer. Men gebruikt voor sjaals dragen rond hun nek of vastgebonden aan een riem. Binnenkort vrouwen ook gaan gebruiken. Het was in de 19e eeuw, toen sjaals werd een mode-accessoire voor zowel mannen als vrouwen. Tegen het midden van de 20e eeuw, de sjaal werd een van de meest essentiële en veelzijdige mode-accessoire. Tegenwoordig is een sjaal is niet alleen een accessoire. Je kunt het in een fashion statement en u kunt een geheel nieuwe look te creëren wanneer je draagt ​​die oude garderobe. Er zijn zo veel manieren om een ​​sjaal te dragen, maar hier is nog een idee. Waarom niet je sjaal tot een ketting. Het is gemakkelijk om te maken, er geen sprake is naaien. Volg gewoon deze eenvoudige stappen voor u nieuwe accessoire.

  • De eerste stap naar het maken van een sjaal ketting is te kiezen uit een sjaal. Probeer een interessante stof of een felgekleurde een die perfect is voor gebruik van accessoires die little black dress en kruiden tot uw doffe neutraal gekleurde garderobe.
  • De eenvoudigste manier om een ​​sjaal te maken in een ketting is met behulp van de knooptechniek. Leg een knoop in het midden van een sjaal. Voeg nog twee knopen van gelijke afstand van het centrum knoop aan beide kanten. Voeg ander paar knopen de laatste twee aan weerszijden. Je hebt nu een totaal van vijf knopen op je sjaal. Zorg ervoor dat je bind losse knopen, zodat u kunt nog steeds hergebruiken de sjaal. Het enige wat je moet doen is draag je hoofddoek als een ketting.
  • Voor afwisseling, kunt u een voet van rechte ketting. Gewoon Rijg de sjaal over en onder door de kettingschakels en leg de ketting op gelijke lengte van de sjaal zijn aan beide kanten. Houd de kettingschalm in plaats van de lus sjaal aan elk uiteinde van de kettingschalm. Dan dragen als een ketting.
  • Om meer pit toe te voegen, gebruikt u decoratieve hangers of kralen en 20 gauge koperdraad. Vouw de sjaal in de helft, in de lengte. Plaats de kralen of wat dan ook decoratieve hanger in de sjaal. Ervoor zorgen dat je gelijke afstand zetten tussen elke kraal. U kunt een paar kralen in het midden of je kunt versieren met drie vierde van de sjaal. Zorg ervoor dat je wat stof laten in beide uiteinden voor het binden van je ketting samen is tijdens het dragen. Spoel de 20 koperdraad op de bloot stof tussen de kralen. Schuif de laatste kraal op en zet vast met een klein stukje koperdraad. Draag de sjaal zoals je zou een gewone ketting.


Een sjaal is de meest veelzijdige stukje accessoire u kunt bezitten

Hoe maak je een ketting te maken van een sjaal. De eenvoudigste manier om een ​​sjaal te maken in een ketting is met behulp van de knooptechniek.
Hoe maak je een ketting te maken van een sjaal. De eenvoudigste manier om een ​​sjaal te maken in een ketting is met behulp van de knooptechniek.

Een sjaal is de meest veelzijdige stukje accessoire u kunt bezitten. Het kan opnieuw uitvinden uw look en je komt op zoek chique en trendy. Met een sjaal en je creativiteit, op zoek glamoureuze en stijlvol is net zo eenvoudig als een, twee, drie.