O2s

Hoe maak je een kant hoofdband te maken

Bent u op zoek naar manieren om sparren-up van je outfit

Bent u op zoek naar manieren om sparren-up van je outfit? Een van de makkelijkste en meest goedkope manieren om dit te doen is door middel van het dragen van accessoires. Bijvoorbeeld, je bent het dragen van zwarte kleding van de hals naar beneden. Je zou kunnen toevoegen punch aan je outfit door het dragen van strakke, witte accessoires, zoals witte oorbellen of een witte hoed. Het beste deel over accessoires is dat niet alleen kunt direct dat ze een nieuwe look te geven aan een ensemble, het is zo makkelijk om uw eigen accessoires te versieren om de look die u wilt krijgen! Als het gaat om accessoires, je bent echt alleen beperkt door uw verbeelding. Een van de makkelijkste projecten kunt u beginnen met het maken is een kant hoofdband.

  • Begin met het bepalen van de kleur die je zal willen. Bij het ​​maken van een veter hoofdband, de eerste (en leukste) gedeelte is de keuze van de soort en de kleur die u wilt gebruiken. Ga naar een ambachtelijke winkel en kiezen uit de honderden beschikbare variëteiten. Zorg ervoor dat u ook kopen wat basisdoek die zal dienen als achtergrond voor de kant.
  • Bedek een oude hoofdband met kant Hier is een makkelijke manier om dit project te doen:. Krijgen een oude hoofdband, een die zonder opsmuk en bij voorkeur zwart of wit. Verkrijg de strook kant die u wilt gebruiken, en met een lijmpistool en lijm stok, deze kant hechten aan de hoofdband. Of, hier is nog een tip: voor het beste resultaat, bevestigt u eerst een eenvoudige zwarte of witte doek om de hoofdband, dit zal dienen als de basis. Voel je vrij om de hoofdband verfraaien met versieringen, zoals weinig bloemen of kralen (weliswaar al, dit is het beste voor jongere fashionista's).
  • Bind een strip van kant rond je hoofd. Een andere manier is om een hoofdband daadwerkelijk alleen maar door het gebruik van de kant. De eenvoudigste manier is echt een lange strook van kant te krijgen, plaats op uw hoofd als u elke andere hoofdband, en de uiteinden samen onder je haar vast te binden. Om dit te doen, zou je moeten ervoor zorgen dat de kant is lang genoeg voor u om veilig vast te binden. U moet mogelijk ook haarspelden om ervoor te zorgen dat de kant blijft zitten gedurende de dag. Op deze manier is een geweldig alternatief als je gewoon wilt uw onhandelbare sloten te krijgen in plaats en snel een vrouwelijke touch toe te voegen aan uw get-up.
  • Maak een kanten hoofdband van de grond af. Als je tijd hebt om te sparen, kunt u het daadwerkelijk aanmaken van een steviger versie van de kant hoofdband. Lijm samen een strook van doek stof en de kant die u wilt gebruiken. Zorg ervoor dat de strips zal uw hoofd past van oor tot oor. Maak dan een strook van elastische band van de rand van de kant naar de andere kant, je zou nu hebben gevormd een cirkelvormige hoofdband. Het elastische deel is ontworpen om te worden verborgen onder je haar. Zorg ervoor dat de elastische band net je hoofd past precies, zodat de kant hoofdband zou stevig blijven zitten op je haar.


Hoe maak je een kant hoofdband te maken. Begin met het bepalen van de kleur die je zal willen.
Hoe maak je een kant hoofdband te maken. Begin met het bepalen van de kleur die je zal willen.

Het maken van een kant hoofdband is zo eenvoudig dat je realistisch kan dit doen in 30 minuten of minder. Je zou verbaasd zijn hoe veel meer elegant en vrouwelijk uw gehele get-up zal net door het toevoegen van dit kleine en zeer eenvoudig accessoire. Veel succes en hoop dat dit geholpen!