O2s

Hoe maak je een huwelijksreis locatie in de Kaaimaneilanden vinden

De Cayman eilanden zijn gelegen langs de prachtige wateren van de Caribische Zee. Het bestaat uit de Grand Cayman, Little Cayman en Cayman Brac. Deze eilandengroep is een zeer populaire toeristische bestemming vanwege de helderblauwe wateren, ontspannen sfeer en een prachtig uitzicht. Veel jonggehuwden gaan naar de Kaaimaneilanden voor hun huwelijksreis.

Hoe maak je een huwelijksreis locatie in de kaaimaneilanden vinden. Werk met een reisbureau.
Hoe maak je een huwelijksreis locatie in de kaaimaneilanden vinden. Werk met een reisbureau.

Als u overweegt een reis naar de Kaaimaneilanden voor uw huwelijksreis, hier is hoe het vinden van een plek voor jou.

  • Werk met een reisbureau. Voor een bijzondere reis, zoals een huwelijksreis, kunt u de diensten van een goed reisbureau te kunnen benutten. Een reisbureau is meer vertrouwd met het eiland en kan aanbevelingen geven op basis van uw behoeften. Hij kan zelfs in staat zijn om wat extra's voor u trekken. Houd rekening met de brochures en website foto's kunnen niet altijd nauwkeurig een plaats af te beelden, dus het is best te vertrouwen iemand die al is geweest naar de plaats.
  • Praat met uw weddingplanner. Uw bruiloft planner is een uitstekend middel om te praten om aan de slag te helpen met betrekking tot uw huwelijksreis plannen. Als je met een bestemming bruiloft en huwelijksreis, zal uw planner blijken te zijn een bron van onschatbare waarde zijn. U kunt ook kijken op bruiloft websites zoals theknot.com om ideeën en aanbevelingen te krijgen voor huwelijksreis locaties.
  • Bepaal wat voor soort accommodatie je wilt. Hotels en resorts zijn de meest populaire plaatsen om accommodatie te vinden op de eilanden. Echter, als je gaat op een cruise schip, dan kunt u blijven aan boord. Je hebt ook de mogelijkheid om te gaan met een woning, vooral als je verblijft op het eiland voor een tijdje. Probeer een plaats langs de Seven Mile Beach te vinden, zodat je hebt.
  • Werk samen met uw budget. Wanneer u uw huwelijk te plannen, zorg ervoor opzij te zetten wat geld voor uw huwelijksreis. Omdat de Kaaimaneilanden zijn enorm populair, kan resorts in rekening brengen tot 375€ per nacht, afhankelijk van het hotel en het seizoen. Als je iets wilt meer betaalbaar, vindt u aanbiedingen die beginnen bij ongeveer€ 75 per nacht.
  • Kies de datums. De maanden november tot mei zijn de drukste tijd van het jaar om de Kaaimaneilanden te bezoeken. Als je toevallig je bruiloft in deze tijd van het jaar, bereid zijn om door te brengen. Accommodaties zijn op een premie, omdat de vraag groot is, dus je zult moeten om vroeg te boeken. Als je toevallig om te trouwen in de zomer, je bent in geluk, want de maanden tussen juni tot oktober zijn beschouwd daluren op de eilanden.
  • Vraag naar huwelijksreis een resort pakket. Bekijk of er aanbiedingen of specials voor honeymooners. U kunt een gratis upgrade van de kamer, of een gratis fles champagne. De meeste resorts bieden een huwelijksreis-pakket, dat een paar massage of een diner bij kaarslicht voor twee op het strand omvat. Laat het resort of hotel weet dat je op je huwelijksreis. Vind je jezelf verwelkomd met rozenblaadjes op uw bed!


Probeer het krijgen van een all inclusive pakket om jezelf te redden van de moeite van het onderhandelen voor de tarieven en de beschikbaarheid van activiteiten en voorzieningen te garanderen. Wilt u meer informatie over uw reis, praat met uw reisagent. U kunt ook terecht op de website caymanislands-guide.info om meer ideeën over uw reis te krijgen.