O2s

Hoe maak je een houten eend doos te monteren

Als je van jagen eenden dan moet je ook een deelnemer aan het behoud van hun bestaan. In feite is het niet genoeg om alleen geld te doneren aan het behoud samenlevingen. Je moet jezelf er zijn en helpen bij het opbouwen kunstmatige broedplaatsen voor eenden te bloeien. Een manier is om te helpen mount hout eend dozen die baby eenden en hun moeders zullen beschermen tegen roofdieren. Manieren om een ​​van de vele houten eend dozen voor eend bescherming monteren.

  • Sla de bomen. Montage van een houten eend doos op dikke boomtakken of een deel van een boom voor die kwestie spreuken een recept voor een ramp. Veel roofdieren kan gemakkelijk klimmen de boom en weg grissen baby eenden. Roofdieren zoals eekhoorns, wasberen, of kleine vossen kunnen ruiken hun weg in het hout eend doos. Daar gaat je goede voornemen om de eenden te redden van totale vernietiging.
  • Zoek veilige plaatsen. U kunt monteren het hout eend box direct boven het water of op boomstammen drijven over het water. Vijvers, beken, meren en wetlands zijn geweldige locaties voor een houten eend doos. Zorg ervoor dat deze locaties zijn dichtbij de kust, zodat de moeder eenden kan in te checken op hun jongen. Deze locaties zijn relatief veilig of op zijn minst de veiligste locaties die u kunt vinden.
  • Bereid lange en stevige metalen palen in de doos te ondersteunen. Je moet een diep gat te graven op de grond en plaats metalen palen onder te voorkomen dat er water sijpelt in de box of de bak verankerd op het water. Als het vakje is op droge grond, gewoon graven een diep gat en verankeren van de metalen paal stevig dek de paal met grond. Dan moet je de doos rechtop te monteren op een metalen paal, zodat het wordt opgetild uit de buurt van de grond. Ongeveer twee meter of meer zou de juiste hoogte van de doos van de grond of in dit geval, de metalen basis. Het gat of opening van de doos moet naar het water. De deur moet langs de kant met de schroeven die u kunt verwijderen wanneer u het nodig om schoon te maken en de houtkrullen te vervangen door nieuwe. De overige zijden van de doos moet worden beveiligd.
  • Plaats spike en kruiden bewakers aan de onderkant van de metalen paal. Spike bewakers vorm van kegels gemaakt van metalen platen en zelfgemaakte peper en azijn sprays houden slangen, kleine ratten, eekhoorns en andere roofdieren van het aanvallen van de eend doos. U kunt de spike bewakers / kegels direct onder de box voor maximale bescherming. U kunt de spray de zelfgemaakte peper en azijn langs de metalen paal voor een maximaal effect. Als u woont in een plaats waar er meer agressieve roofdieren als kleine vossen of wilde katten, moet u mogelijk om gebruik te maken vallen om aanvallen tegen te gaan. Duck deskundigen zeggen dat de kegel beschermers zijn vaak genoeg om de bescherming die eenden moeten dus probeer deze dan eerst uit te breiden uw project als de dagen gaan door te geven.


Hoe maak je een houten eend doos te monteren. Zoek veilige plaatsen.
Hoe maak je een houten eend doos te monteren. Zoek veilige plaatsen.

Om dit te leuker te maken, hebben de familie die je mee op de activiteit. Het is ook gebonden te brengen van de beschermende en verzorgende aard van uw kinderen die doet het beste wat ze kunnen om het leven van de baby eenden te behouden.