O2s

Hoe maak je een honing suiker scrub maken

Het schoonmaken van uw gezicht regelmatig is essentieel voor behoud van een goede huid. Als je je gezicht wassen goed met de juiste producten, kunt u helpen verminderen de kans op het krijgen van puistjes en help uw huid er helderder, frisser en stralender.

Bij de zorg voor uw huid, hoeft u niet te veel geld uit te geven of allerlei producten te gebruiken om resultaten te krijgen. U kunt uw eigen schoonheid producten met een paar belangrijke ingrediënten.

Hier is hoe je een honing suiker scrub. Het is een natuurlijke gezichtsreiniger die uw huid gewoon zal houden.

Hoe maak je een honing suiker scrub maken. Was je gezicht met een mild reinigingsmiddel.
Hoe maak je een honing suiker scrub maken. Was je gezicht met een mild reinigingsmiddel.

  • Was je gezicht met een mild reinigingsmiddel. Voordat u een scrub, spoel je gezicht met warm water en gebruik een mild reinigingsmiddel. Dit bereidt de huid voor elke scrubs, maskers of andere behandelingen die u wilt doen.
  • Combineer gelijke delen honing en suiker. In een kleine kom, meng honing en gekorrelde witte suiker. Als de honing te dik is, laat het uit, zodat het op kamertemperatuur is, of magnetron op hoog voor tien seconden op te warmen. Dit zal de consistentie van de honing een beetje runnier. Wanneer de honing en de suiker goed worden gemengd, kunt u nu toepassen op je gewassen huid.
  • Combineer honing, suiker en melk. Dit klinkt als een recept voor een taart, maar deze heerlijke combinatie kan wonderen voor je huid. Combineer een theelepel witte suiker, een eetlepel honing en een eetlepel melk in een kleine kom. Gebruik in plaats daarvan volle melk van laag vetgehalte of vetvrije melk. Het melkzuur in de melk zal helpen exfoliëren van de huid zonder uit te drogen. De honing zal fungeren als een antisepticum om te voorkomen breakouts, terwijl de suiker zal ook helpen het verwijderen van dode huidcellen.
  • Voeg een theelepel suiker aan uw favoriete reinigingsmiddel om het te maken in een scrub. Als u wilt een combinatie scrub en olie te doen, de suiker en honing met een mild reinigingsmiddel. Gebruik een eenvoudige gezicht wassen, zoals Cetaphil, Neutrogena of andere duidelijke gezicht wassen. Voeg een klodder honing en een theelepel suiker in een kleine kom en meng met een paar druppels van de gezichtsreiniger. Zodra het is goed gemengd, kunt u nu gebruiken om te wassen je gezicht.
  • Breng het product aan uw huid en wrijf voorzichtig. Met uw vingertoppen voorzichtig zet de honing suiker scrub op je huid en wrijf met zachte cirkelvormige bewegingen. Er is geen behoefte om hard of gebruik maken van andere schuurmiddelen. De suikerkorrels zal fungeren als een exfoliant, terwijl de honing zal helpen om de huid gehydrateerd. Na een paar minuten, spoel het af van de huid volledig dep vervolgens de huid droog met een zachte handdoek.


Dus de volgende keer dat je bij de cosmetica-teller of schoonheid gangpad in een winkel, twee keer nadenken over de uitgaven van uw hard verdiende geld op producten die u eigenlijk niet nodig hebt of je kunt zelfs je thuis. Probeer deze honing suiker scrub en je zult gewoon dol hoe uw huid eruit ziet en voelt nadat u het gebruikt.