O2s

Hoe maak je een home run hit op MVP Baseball 2005

MVP Baseball 2005 is een spel op de Playstation 2 en de PC. Als u problemen ondervindt homeruns tegen de AI, dan de volgende stappen nuttig voor u zou moeten zijn.

Hoe maak je een home run hit op MVP Baseball 2005. Selecteer rookie op de moeilijkheidsgraad.
Hoe maak je een home run hit op MVP Baseball 2005. Selecteer rookie op de moeilijkheidsgraad.

Hier zijn de stappen voor het raken van een home run op MVP Baseball 2005:

  • Selecteer rookie op de moeilijkheidsgraad. Dit geeft je een gemakkelijkere tijd slaan homeruns te geven. U kunt de moeilijkheidsgraad te verhogen als je vaardigheden verbeteren.
  • Selecteer een power hitter. Kies een bestaande speler uit de lijst of maak een nieuw hitter. Pas al zijn statistieken tot 100. Sparen zijn profiel, die hem automatisch zal toevoegen aan de lijst Vrije Agents. Bezoek deze lijst dan pak hem voor je team, als je rooster al vol is, stuur dan een slechte speler terug naar de Free Agents lijst vervolgens overbrengen in je nieuwe speler.
  • Vooraf de macht hitter naar de top van de slagvolgorde. Je mag hem ook aan het opruimen positie toe te voegen. Dit zal zorgen voor de frequentie van zijn batting beurt.
  • Druk op de analoge stick omhoog. De stick begeleidt je doel naar waar je wilt de bal te sturen. Door het leiden hem naar boven, je verhoogt de kans op het raken van de bal verder weg voor een klassieke home run. Zodra de toonhoogte wordt gemaakt, houdt u de stick omhoog en druk op X om te swingen. Timing is cruciaal op dit punt: met andere toonhoogte stijlen en snelheid, moet je voelen wanneer aan swingen de vleermuis niet alleen om de bal te raken, maar om het ver te sturen in het veld.
  • Oefenen op het hitting mini-game. Als u een harde tijd verbinden met de bal, gebruik deze functie op het spel. Raken hangt sterk af van de timing en het begrijpen van de toonhoogte. Je wordt aangemoedigd om te slaan homeruns zoveel mogelijk niet alleen voor de afstand score, maar ook een kans om extra punten te verdienen als je een auto of een bus beschadigen. U kunt ook deelnemen aan de home run raken contest: deze modus vraagt ​​u om een ​​willekeurige afstand te selecteren, en de eerste persoon die dit cumulatieve afstand te bereiken wint de wedstrijd.
  • Voorkomen dat het raken huislooppas de hele tijd. Anders wordt de AI je prestaties en switch strategieën bemerkt, zoals het gooien van laag in de staking zone de bal. Wissel je kracht slaan met andere tactiek. Het is beter te beheersen raken van de verschillende plaatsen eerst voordat u gaat voor een record in homeruns. Tot slot, zorg ervoor dat uw honken voordat u een home run om maximale punten te scoren.
  • Overweeg cheat codes. Voor een super beslag te maken, gaat u naar "Creëer een speler", type in "Jacob Paterson", "Jesaja Paterson" of "Keegan Paterson" (vergeet niet te zijn hoofdlettergevoelig). De nieuwe speler zal een enorme vleermuis en zal resulteren in een home run ondanks zijn stats. U kunt ook walkthrough instructies voor gratis online voor extra tips te lezen, of doe mee discussiegroepen om erachter te komen uw probleemgebieden en hoe ze te corrigeren.


De bedieningstoetsen verschillend voor de Playstation 2 en PC-versie zal zijn, zo te achterhalen welke controles overeenkomen met die beweging. Er gaat niets boven het gevoel van het lopen langs virtuele bases terwijl gesimuleerd vuurwerk verlicht de elektronische hemel na een home run.