O2s

Hoe maak je een handicap parkeervergunning in South Carolina te verkrijgen

South Carolina problemen gehandicaptenparkeerplaats vergunning (hetzij kenteken of bord) om de bewoners met een handicap. Om te kwalificeren, moet een persoon worden getuigd als het hebben van een tijdelijke of blijvende invaliditeit door een gediplomeerd arts. Als u een handicap of een familielid die is beperkt loopvaardigheid, kunt u een aanvraag voor een gehandicapte parkeervergunning. Hier is hoe.

Hoe maak je een handicap parkeervergunning in south carolina te verkrijgen. Download het formulier.
Hoe maak je een handicap parkeervergunning in south carolina te verkrijgen. Download het formulier.

 • Download het formulier. U kunt het formulier krijgen van de South Carolina Department of Motor Vehicles '(SCDMVC) website. Het formulier wordt genoemd Uitgeschakeld Aanplakbiljet en Kentekenplaat Application. Print het uit en laat het volledig ingevuld.
 • Bereiken sectie 1. In het eerste deel van het formulier, moet u bepalen of u een aanvraag voor een kenteken of een bord. Een kentekenplaat van een voertuig is de moeite waard 15€, terwijl een motorfiets plaat kost 10€. Een gehandicapt plakkaat kost inmiddels 5€. De plakkaat kan tijdelijk of permanent zijn.
 • Compleet hoofdstuk 2. In paragraaf 2, moet u de naam van de persoon met een handicap te voorzien. Vermeld het adres, postadres, telefoonnummer, postcode, en rijbewijs nummer of ID nummer. Laten ondertekenen.
 • Vul hoofdstuk 3. Hoofdstuk 3 moet worden ingevuld als u een aanvraag voor een kenteken. In dit gedeelte, moet u de nodige informatie over de eigenaar van het voertuig en het voertuig zelf leveren: identificatienummer van het voertuig, merk, en het jaar. Het moet ook worden gecertificeerd in deze sectie dat het voertuig blijft verzekerd binnen de registratieperiode. Let er echter op dat een kenteken pas wordt afgegeven aan een voertuig dat eigendom is van de persoon met een handicap of door een familielid woont in hetzelfde huis als de persoon met een handicap. De eigenaar van het voertuig moet zijn handtekening te plaatsen in hoofdstuk 3.
 • Heb een arts compleet hoofdstuk 4. In dit hoofdstuk zal de arts verklaren dat de voorwaarde kwalificeert als een handicap en dat de gehandicapte in aanmerking komt voor het parkeren privileges. Specifiek dient de arts vermeld als een van de volgende aanwezig is:

  Onvermogen tot 100 meter lopen zonder het gevoel een verzwaard pijn
  Onvermogen om zonder hulp lopen van brace, kruk, stok, en soortgelijke apparaten
  Een longziekte die mobiliteit beperkt
  Behoefte aan een draagbare zuurstof
  Ernstige cardiale aandoening
  Neurologische, artritis, en orthopedische aandoening die beperkt loopvermogen.

  De arts moet aangeven of de handicap is tijdelijk (dat duurde van
  vier maanden tot een jaar) of permanent. Zijn handtekening moet worden aangebracht.

 • Mail het formulier. Wanneer u klaar bent met het formulier, mail het naar het kantoor van SCDMV. Het adres is:

  Compleet hoofdstuk 2. Heb een arts compleet hoofdstuk 4.
  Compleet hoofdstuk 2. Heb een arts compleet hoofdstuk 4.

  SC Department of Motor Vehicles
  PO Box 1498
  Blythewood, SC 29016-0019


Sluit een cheque of postwissel te betalen aan SCDMV. Vergeet niet om geld te omsluiten.

Als u een aanvraag voor een gehandicapten parkeerkaart voor een bedrijf of organisatie, moet u vul het bedrijf / organisatie Uitgeschakeld Aanplakbiljet en Kentekenplaat Application. Bereiken afdelingen 1 tot 3. Leveren informatie over het bedrijf of de organisatie en het voertuig. Een gehandicapte parkeervergunning wordt uitsluitend afgegeven aan organisaties of bedrijven die, als onderdeel van hun werking, vervoeren personen met een handicap.