O2s

Hoe maak je een gezichtsmasker met fruit te maken

Een goede methode om een ​​goede huidverzorging is het dragen van gezichtsmaskers

Een goede methode om een ​​goede huidverzorging is het dragen van gezichtsmaskers. Dit helpt glad en revitaliseren uw huid. Je hoeft niet naar een derma kliniek of een gezichtsmasker voor extra kosten te kopen. Uw ingrediënten in het maken van gezichtsmasker is te vinden in uw eetkamer of in uw koelkast. Het is eigenlijk makkelijker om er een gewoonte wanneer u uw middelen slechts een paar meter afstand.

Hoe maak je een gezichtsmasker met fruit te maken. Bereid de ingrediënten.
Hoe maak je een gezichtsmasker met fruit te maken. Bereid de ingrediënten.

Hier is hoe je een gezichtsmasker met fruit.

  • Bereid de ingrediënten. U hebt een kopje overrijpe aardbeien, een halve theelepel citroensap, en een eiwit.
  • Maak de mix. Spoel de overrijpe aardbeien en leg ze in een droge, schone doek om het resterende water te absorberen. Plaats de schone aardbeien in een kom en prak het met een vork. Voeg een halve theelepel citroensap. Dit is voor het verwijderen van de dode huidcellen dan een verlichting van de verkleurde gebieden. Neem een ​​ei en krijgen het eiwit alleen. Klop het eiwit en giet het in de mix. Het eiwit kan de behandeling van huidproblemen zoals acne, volumineuze poriën en rimpels. Meng met een spatel totdat het romig.
  • Breng aan op de huid. Zachtjes Breng de mix op je gezicht in een cirkelvormige beweging. Gebruik uw wijs-en middelvinger van beide handen bij de toepassing. Zorg ervoor dat u op uw hele gezicht vooral het voorhoofd, wangen, kin en rond je ogen. U kunt uw huid tussen de kin ook naar beneden naar je nek. Zorg ervoor dat u een goede hoeveelheid van de mix toegepast op uw gezicht, maar niet te veel aan de mix te laten vallen op de vloer. Als u denkt dat de mix rennen je gezicht, betekent dit dat het niet romig genoeg. Laat het gedurende 15 tot 20 minuten. Je zou kunnen nemen van een bad of ga zitten en een boek lezen.
  • Spoel je gezicht. Gebruik uw palmen met een pool van lauw water en spoel in een cirkelvormige beweging. Na het wassen met lauw water, wassen dit keer met koud stromend water uit de kraan. Dit zal helpen sluiten de poriën. Gebruik een schone, droge handdoek om je gezicht af te vegen. Zorg ervoor dat u gewoon op met de handdoek alleen maar om je gezicht uitdrogen, niet echt schoon te vegen. Zorg er ook voor dat de handdoek die u gebruikt is alleen voor je gezicht en niet voor een andere persoon of een ander deel van je lichaam als voor de huid problemen te voorkomen.
  • Ander fruit opties. Afgezien van aardbei, kunt u ook gebruik maken van andere vruchten, afhankelijk van uw voorkeur. Bananen hydrateren de droge huid, en ze bieden anti aging voordelen. Appelmoes is een ander alternatief en je kunt vitamine A, B, en C rechtstreeks naar uw huid. Soms voegen havermout voor scrubben. Komkommer is een zeer populaire vrucht gebruikt als gezichtsmaskers. Je kon rooster helft van een komkommer of pureren het. Dit is goed in het verminderen van wallen of vermoeide ogen. Ook kunt u gebruik maken van twee plakjes komkommer en plaats deze op de top van je ogen voor een betere circulatie.