O2s

Hoe maak je een geweer te dragen

Een shotgun is een gevaarlijk wapen

Een shotgun is een gevaarlijk wapen, dus extreme voorzorgen moeten worden genomen bij de omgang met het. Het maakt niet uit als u het uit op een jacht of op het doelbereik: je moet altijd voorzichtig zijn. Veronderstellen altijd dat het pistool geladen is. Controleer of de veiligheid op. Breken om uit te vinden als het wordt geladen en hoeveel cartidges het houdt. Ook is het van groot belang dat u zich bewust bent waar de snuit wordt gewezen. Houd altijd je shotgun wees de buurt van mensen. Je moet altijd bewust zijn waar je snuit is puntig. En nooit behandelen elk type wapen als je onder invloed van verdovende middelen of alcohol.

Hier zijn de verschillende manieren van het dragen van een geweer:

Hoe maak je een geweer te dragen. Houd nooit een shotgun over je schouder met de snuit wees naar de achterkant.
Hoe maak je een geweer te dragen. Houd nooit een shotgun over je schouder met de snuit wees naar de achterkant.

  1. Klaar carry. Houd je wapen met beide handen. Plaats je trigger hand op de trekkerbeugel, terwijl de andere kant ondersteunt de voorraad. Uw hand niet op de trekker zelf. Richt je geweer omhoog. Deze positie is klaar voor actie.
  2. Side dragen. Als u niet beschikt over een riem, kunt u de shotgun te dragen door het op de holte van je arm. Dit zal wijzen de snuit naar beneden. Echter, het zou niet veilig zijn om een ​​kant carry doen als iemand voor je loopt.
  3. Zak dragen. Als je een riem om je shotgun, zet het over je. Houd je shotgun en gewoon omkeren van de snuit omhoog. Butt kant moet worden opgemerkt naar de grond. Met je hand, houd de pistoolgreep of trigger guard. U kunt uw duim rust in de zak van je broek in deze positie. Het helpt verminderen het gewicht van het pistool u dragen.
  4. Europese carry. Dit is de stijl die door het Amerikaanse leger (vandaar de naam). Draag het pistool met een riem op je sterker of dominante zijde. De shotgun is geplaatst op je rug en de riem op je buik. Houd het bandje van het pistool in de voorkant van de ene kant van je borst, net als het vasthouden van een riem van een rugzak je bij je hebt op een schouder. De voorraad moet naar beneden gekeerd zijn, de snuit naar boven. Het nadeel van het dragen van het wapen op deze manier is dat het een tweede pistool (als je die hebt) of een ander voorwerp vastgebonden aan uw riem zal stoten.
  5. Schouder dragen. U kunt er ook voor kiezen om het handvat van de shotgun op je schouder rusten. De kolf van het geweer zullen boven je schouder, terwijl de snuit is nog steeds naar beneden. Gebruik uw andere hand om de snuit te houden zodat u altijd controle over waar je jachtgeweer wordt gewezen.
  6. Houd nooit een shotgun over je schouder met de snuit wees naar de achterkant. Je weet niet waar of wie het wordt gericht op. Het is gevaarlijk om de kont kant voor u en de snuit wijst naar de rug hebben.
  7. Als u het uitvoeren van een over en onder soort shotgun, altijd hebben opengebroken. Je zal niet weten of het is geladen.

Welke manier u ook kiest om je shotgun te behandelen, altijd de veiligheid de prioriteit.