O2s

Hoe maak je een geboorteakte te vervangen in Pennsylvania

Aanvraag voor vergunningen en andere documenten die meestal vereisen dat u een kopie van uw originele geboorteakte te beveiligen. Sommige mensen verliezen hun geboorteakte om vele redenen. Dit kan een probleem zijn. Echter, kunt u gemakkelijk een aanvraag voor een nieuwe kopie van uw geboorteakte. Het proces is heel eenvoudig, omdat van de technologie. Hier zijn de stappen die u kunt volgen als je wilt om een ​​geboorteakte te vervangen in Pennsylvania.

Hoe maak je een geboorteakte te vervangen in pennsylvania. Persoonlijke toepassing.
Hoe maak je een geboorteakte te vervangen in pennsylvania. Persoonlijke toepassing.

  • Informatie krijgen. Je moet eerst weten wat de vereisten voor het indienen van een nieuwe geboorteakte in Pennsylvania. U kunt een geboorteakte voor de sociale zekerheid, toepassingen van paspoorten en andere documenten en vergunningen en voor de werkgelegenheid. U kunt naar de website Pennsylvania geboorteakten . Op deze website kunt u informatie krijgen over hoe u een geboorteakte en kosten die u moet betalen aan te vragen. Er is ook informatie over wie een geboorteakte aan te vragen. Lees alle feiten op de website om u te helpen bij de toepassing.
  • Online verzoek. U kunt uw geboorteakte online. Dit is handiger als je veel te doen en je geen tijd hebt om naar het hoofdkantoor. U kunt naar de website Vital controle . Vul het online bestellen en betalen vormt de administratiekosten van 10€ 0,00. Daarna wachten tot je geboorteakte te worden gemaild naar je. Voor meer informatie kunt u terecht op de website online Pennsylvania geboorteakte .
  • Vraag via mail. Een andere optie die je hebt is om je geboorte certificaat aan te vragen via e-mail. Om dit te doen, moet u het ingevulde aanvraagformulier met uw handtekening en een foto van jezelf voor identificatie proces te dienen. U kunt een kopie van uw rijbewijs en andere door de overheid uitgegeven identificatie. De verwerking vergoeding is ook 10€ 0,00. U kunt verwachten om uw geboorteakte ontvangt na een maand of zo na het toepassen van. Het kan ook langer duren als er genoeg mensen vragen voor de geboorte certificaten.
  • Persoonlijke toepassing. U kunt zich aanmelden voor uw geboorteakte door te gaan naar een van de openbare kantoren in 6 locaties - Scranton, Erie, Harrisburg, Pittsburgh, Philadelphia en New Castle. Wanneer je naar het kantoor, moet u invullen van een aanvraagformulier. U kunt alvast het aanvraagformulier en vul het in voordat je naar het kantoor. Mee te nemen een geldige ID-kaart met uw foto, naam en huidige adres. Daarna betaalt de administratiekosten van 10€ 0,00. U kunt de planning en andere informatie van de kantoren op de website openbaar ambt informatie .


Dit zijn de opties die je hebt als je wilt een geboorteakte te vragen in de staat Pennsylvania. Je moet minstens 3 weken te wachten voor de verwerking en levering van uw geboorteakte. Als je een soldaat die dienst doet voor het leger, wordt de 10€ 0,00 vergoeding afgezien. U kunt alle informatie die u nodig heeft voor toepassing door te gaan naar de officiële website van Pennsylvania Department of Health in Pennsylvania Department of Health .