O2s

Hoe maak je een frenum piercing te krijgen

Een frenum piercing gebeurt op frenulum van de onderzijde van de penis. Het is soort van piercing die geneest vrij snel, vaak binnen zes tot acht weken, maar zorg moet worden genomen om de piercing schoon en droog, terwijl het geneest om te voorkomen dat infectie.

Frenum piercing wordt best gedaan door een gerenommeerde piercer die ervaring heeft met genitale piercing. Om er een te vinden, hetzij online op zoek naar reviews en aanbevelingen of praat met piercers op lokale instellingen totdat u de juiste te vinden. Wanneer u een betrouwbare piercer gevonden, draag comfortabele kleding die niet schuren of te veel druk op je nieuwe piercing. Het is ook belangrijk om comfortabele kleding te dragen, terwijl de piercing geneest.

Bij uw aankomst in de piercing salon

Hoe maak je een frenum piercing te krijgen. Bij uw aankomst in de piercing salon.
Hoe maak je een frenum piercing te krijgen. Bij uw aankomst in de piercing salon.

Bij uw aankomst in de piercing salon, zorg ervoor dat je de tijd nemen om sieraden te bespreken met het personeel en alle vragen voordat u aan de slag. Frenum piercing wordt vaak gedaan met ofwel een ring of barbell-vormige sieraad. Nadat de sieraden is opgepakt, zal u worden genomen om een ​​prive-ruimte en uw genitale gebied zal worden gereinigd om te voorkomen infectie. U kunt gevraagd worden om dit zelf doen, of de piercer kan het voor je doen. De piercer zal dan kleine vlekken te laten zien waar de sieraden zal gaan en zal u vragen om te bevestigen dat de plaatsing is waar u het wilt voordat ze zet de naald binnen Na bevestiging van plaatsing, een lange naald wordt ingevoegd, dan snel verwijderd en de sieraden worden geplaatst in de ontstane opening.

Het belangrijkste onderdeel van het krijgen van een frenum piercing is het verzorgen van het na de piercing is voltooid. Houd de piercing schoon en vrij van vuil is van cruciaal belang. De piercer kan u een antibacteriële zeep te gebruiken, en zal waarschijnlijk bieden suggesties over andere oplossingen die je kunt gebruiken om je piercing schoon te maken. Zij zal u ook vertellen wat te zoeken in het geval het begint om besmet te raken. Het is belangrijk om de frenum piercing schoon en droog. Voor velen is dit vaak erg makkelijk, maar mannen met voorhuid kunnen meer vatbaar voor infecties of om lekkage opbouw. Als je een voorhuid, moet u extra zorg te houden van de frenum piercing schoon. Het wordt aanbevolen dat u van geslachtsgemeenschap voor een tot twee weken onthouden tijdens de eerste periode van heling, en je moet ook van orale seks te onthouden gedurende ten minste twee weken. Tijdens het genezingsproces is het belangrijk om een ​​condoom te gebruiken totdat de piercing volledig genezen is om vloeistoffen te houden van steeds opgesloten in de piercing. Als op enig moment de frenum piercing geïnfecteerd raakt, volg de tips van de piercer je gaf voor het reinigen van de piercing. Als dat niet helpt, of als de infectie verergert of het gebied eromheen wordt rood en gezwollen, moet een arts worden geraadpleegd.