O2s

Hoe maak je een foxy oude dame

Omdat op de gouden eeuw is de beste tijd om plezier te hebben en laat los

Omdat op de gouden eeuw is de beste tijd om plezier te hebben en laat los. Niemand zou in staat zijn om u in het worden een foxy oude dame te stoppen. Als u niet over al het plezier je wilde, terwijl je jong was, hoop niet verliezen. Omdat het een foxy oude dame is de beste manier om te gaan.

Te ontdoen van je lange haar

Te ontdoen van je lange haar. Snijd het kort. De langste je zou kunnen gaan zou zijn om ongeveer schouderlengte. Lang haar zou net in de weg van steeds een foxy oude dame. Hoe korter je zou het beter gaan.

Je haar verven

Hoe maak je een foxy oude dame. Omdat op de gouden eeuw is de beste tijd om plezier te hebben en laat los.
Hoe maak je een foxy oude dame. Omdat op de gouden eeuw is de beste tijd om plezier te hebben en laat los.

Je haar verven. Tenzij je hebt afgeschoren je hoofd, gelden blauwe haarkleurmiddelen, of enige schandalig kleur. Zorg ervoor dat het niet te donker te worden verward als zwart. U kunt een professionele doe het, gewoon je instructies duidelijk dat je een blauwe tint die gemakkelijk te identificeren zou zijn zouden willen. Als u dit zou doen op uw eigen, nog niet uitspoelen totdat tweemaal de opgedragen hoeveelheid tijd is verstreken.

Breng uw neon pink sexy skinny broek en leg ze op

Breng uw neon pink sexy skinny broek en leg ze op. Dit moet ongeveer twee maten kleiner dan uw werkelijke grootte. Dit zou brengen extreme slimheid in je. Als u problemen ondervindt bij het sluiten van de knop, liggen in bed en sluit het. Als dit niet werkt, kan je gewoon laten openen en zet deze met grote veiligheidsspeld.

Zet je tube of halter top

Zet je tube of halter top. Zorg ervoor dat het ontwerp of print opvalt. U kunt gaan voor een effen top, maar zorg ervoor dat het zo heet als je roze broek. Trek deze omhoog tot je kin of zo hoog als je oksels zou toestaan ​​bereikt. Het doel is om te pronken met je sexy buik. Als u niet tevreden met alleen het omhoog, kan u bereiken voor uw schaar en knip het.

Voor accessoires, gebruik maken van die grote, opvallende oorbellen

Voor accessoires, gebruik maken van die grote, opvallende oorbellen. Je zou kunnen gaan voor die enorme nep gouden hoepels of kijk op de schandalige ontwerpen voor grote plastic oorbellen. Als je zou plukken plastic, kies niet een kleur die is roze, noch blauw, noch de kleur van je shift. Hoe meer kleuren je draagt ​​de foxier.

Te ontdoen van je lange haar. Breng uw neon pink sexy skinny broek en leg ze op.
Te ontdoen van je lange haar. Breng uw neon pink sexy skinny broek en leg ze op.

Voor het uitgaan zorg ervoor dat u benodigdheden in uw zak: een slof sigaretten en een aansteker, een bloedige rode lippenstift, en 25 bingo daubers. Zorg ervoor dat u alle kleuren die beschikbaar zijn hebben gedekt. U mag meer dan een roze variant natuurlijk.

Beslissen over de twee beste paar schoenen voor vandaag

Beslissen over de twee beste paar schoenen voor vandaag. Je zou kunnen gaan voor de dierlijke kijkje als je draagt ​​je luipaardprint hoge hakken sandalen. Of als je zou willen gaan voor de all out hotness, zet je rode kniehoge laarzen. Wat u ook kiest, zorg ervoor dat u strut manier om bingo hal met flair.

Nu, als je gaat, je zou niet onopgemerkt gelaten

Nu, als je gaat, zou je niet onopgemerkt gelaten. Wennen aan de staart en de koppen die zou worden draaien op jouw manier. En boven dit alles, veel plezier en geniet van de aandacht!